YUANQISHUN Boutique T-krekls Ziloņi un Imperial Walker Visā Āfrikas Hip-hop Gadījuma Īsām Piedurknēm T Krekls Vīriešu Modes Zīmolu

€7.75

SKU: a9097
Kategorija: Topi Un T-Veida
Akciju sociālajos medijos:

Tagi: blūze kleita, burberry vīriešiem, personāla atlases speciālists spāņu, blūze kakla kaklasaiti, personāla atlases speciālists brīnums, krekls, kaklasaite sievietēm, google personāla atlases speciālists, gucci, blūze baltā sieviete, Zīmols.

Piezīme: šie izmēri ir noklāti mērījumi.Starpība starp elastību, apģērbu un individuālo mērījumu metodi, vai mērīšanas līdzeklis ir nedaudz atšķiras no dimensiju zīmes, kļūda ir parasti normāliem 1-3CM.Lūdzu izmērītu jūsu drēbes pirmkārt, Salīdzināt pirkt.Vai tiešu konsultāciju pie mums, informējiet augstums(CM/IN") un svars(KG/LB), mēs palīdzēsim jums ieteikt, kas ir vairāk piemērots jūsu izmēra, paldies!

Dārgais draugs !Ja jūs neesat pārliecināts, kura lielumu var valkāt .Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums !Domāju, ka jums iegādāties !Klientu apmierinātība ir mūsu mūžīgās vajāšanu !

Ja jums ir kādi jautājumi par maksājumu.lūdzu, sazinieties ar mums brīvi.

1. Dārgie,mēs nosūtīsim priekšmetus, 1-3 dienu laikā (darba dienās), pēc maksājuma saņemšanas.

2. Parasti,mēs nosūtīsim šī vienumus, kas jums ar Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu.Savukārt pasta nodaļas būs update sekošanas informāciju par 3 dienām,jūs varat izsekot to " www.17track.net ".Parasti paiet 2-3 nedēļas, lai ASV un Eiropa,un 15-60 dienas uz Krieviju, un 30-90 dienas uz Brazīliju .

3. Par Brazīliju ,muitošana, ātrumu ietekmēs piegādes laiku.Lūdzu, pārbaudiet sekošanas informāciju.Ja nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar savu muitas un palīdzēt viņiem likvidēšana .Es domāju, ka jūs varat saņemt jūsu preces daudz ātrāk.

4. Kad jūs saņēmāt šo itmes jūs pasūtījāt,24 stundas,lūdzu, pārbaudiet to uzmanīgi.Ja jūs didn ' t get to nosūtīšanas laiku vai citi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.

Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un priekšmetus rūpīgi pēc saņemšanas.ja kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.

Rokasgrāmata, kas nodarbojas ar problēmām, kas šādi:

Ja jums ir kāds cits prasībām ,lūdzu, sazinieties ar mums brīvi!

Pozitīvas atsauksmes (5 zvaigznes) ir ļoti svarīgi, lai mums,lūdzu, padomā divreiz, pirms došanās atsauksmes.Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums brīvi Ziņu,TradeManager,E-pasts.Mēs jums atbildēsim, cik drīz vien iespējams, dara visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmu un sniegt jums apmierinošu risinājumu.lūdzu, ticiet mums.Klientu apmierinātība ir mūsu mūžīgās vajāšanu.

Ceru, ka jums ir patīkamu iepirkšanos.Un ceru, ka mēs varam iegūt tavu labas atsauksmes.

Stils Unisex (Vīriešu/Sieviešu)
Piedurknes Garums(cm) Īss
Pārdod Pack No
Izmērs XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL
Apkakle O-Veida Kakla
Sezona Vasaras
Krāsa 9-12 Oranžs,Zaļš,Dzeltens,Armijas Zaļa
Modeļa Numurs MT0058
Funkcijas Sirds Formas
Kapuci No
Modelis Tips ĢEOMETRISKAS
Drukāšanas process Thermal Transfer
Piedurknes Stils Parasto
Biezums Plānas
Krāsa 1-4 Melns,Balts,Pelēks,Tumši zils
Krāsa 5-8 Zils,Sarkans,Rozā,Sarkanbrūna
Zīmola Nosaukums YUANQISHUN
Materiāls Kokvilnas
Auduma Veids Broadcloth

Uzraksti atsauksmi!


Jūs varat arī patīk

Izpārdošana Skaisti Traktoru 3D Iespiesti Vīriešu T krekls Harajuku Fashion Īsām Piedurknēm Krekls Vasaras Streetwear Unisex T Topi Piliens kuģa Z-16

Skaisti Traktoru 3D Iespiesti Vīriešu T krekls Harajuku Fashion Īsām Piedurknēm Krekls Vasaras Streetwear Unisex T Topi Piliens kuģa Z-16
Laipni lūgti mūsu veikalā!Mīļās,mums ir profesionāli 3D druka apģērbu (vestes,t-krekls,krekls,hoodies,bikses,utt.) ražotājs un piegādātājs Ķīnā.Arī mums ir profesionāli tiešsaistes mazumtirgotājs ķīnā.Automašīnu, Traktoru 3D Drukas Tshirt Sieviešu/Vīriešu Hiphop Tee T-krekls Zēniem Ikdienas Streetwear T krekls Topi Apģērbi Atbalsta Mazumtirdzniecības

€14.01 €9.81