4G LTE Android 10.1 Honda Fit Pilsētas 2016 2017 Kreisajā Braukšanas Multivides Stereo Auto DVD Atskaņotājs Navigācija GPS Radio

€86.29

SKU: a63556
Akciju sociālajos medijos:

Tagi: gadījumā, honda spirior, auto multimedia, raf4 toyota 2020, honda accord, usb honda crv 2, din rāmis, honda shuttle, golfa spidometra, honda city stereo, krievu stilā.

Izmērs :

Kā pārliecināties, ka mūsu auto dvd der jūsu auto?Ja jums nav pārliecināts par to , tikai dod mums priekšstatu par jūsu automašīnu konsoles !mūsu inženieri var palīdzēt jums pārbaudīt to .

Iezīmējiet: 1. Quad Core 2. Android OS 8.1 3. Uzcelta AV-Out (atbalsta, savieno visas skatu uz pagalvi monitors) 4, WIFI Versija Uzcelta 1G RAM un 16.G ROM, Augstāku cenu WIFI+4G versiju Veidot 2G RAM un 32G ROM. 5, kas Celta 2USB ievadi , tas var atskaņot Mūziku/Filmas/Foto no vietējā Diska vai savienota TF Kartes.

** Par Pamata Funkcijas: Funkcija operētājsistēma: Android 8.1 Displeja izmērs: 9 collas PROCESORS: 1.2 Ghz Quad-core Izšķirtspēja: 1024*600, Dot jums kvalitatīvu vizuālo pieredzi.Ekrāns: Capacitive Touch ir tieši tas, kas ir piemērots jums OBD: Atbalsta WiFi :Atbalsts.atbalsts tiešsaistes video,filmas, mūzika, radio, Youtube, Yahoo, MSN...USB Slots;Atbalsta GPS:Atbalsts, Lejupielādes navigācijas App padara jūsu auto kļūst GPS navigator OSD valoda: angļu,krievu,vācu, franču, itāļu, spāņu, arābu, ivrita, Japāņu, čehu, portugāļu, rumāņu, turku, korejiešu un citās 46 valodās.u.c. > Atbalsta Android TPMS: Reālā laika displeju, 4 riepas " spiediena un temperatūras, kad riepu spiediena vai temperatūras robeža ir pārsniegta, signalizācija, tiks iedarbināta nekavējoties.Nav iekļauti TPMS >Atbalsta 4G tīklu 4G veidi ir 4G SIM kartes slots un iebūvēts wifi, vienalga, kur jūs braucat, jūs varēsiet baudīt fun no interneta sērfošanu , ļauj tiešsaistes navigācija/ mūzika /filmas utt.Lūdzu, ievadiet SIM karti, pirms ieslēdziet ierīci.ietver 4G kartes slots , un 4G antenu !

Iebūvēts bluetooth rokas bezmaksas zvana.Grāmatas fuction(ir iespējami mobilo sakaru atbalsts, Bluetooth, kontakti produkcija).Var izveidot savienojumu ar jūsu tālruni, un mūsu OBD dongle vienlaicīgi.A2DP Bluetooth mūzikas(pieejams mobilais atbalsta Bluetooth audio izeja).Nevar atbalstīt:failu pārsūtīšanas,interneta koplietošana.

FM/AM Radio Automātiska vai manuāla staciju meklēšanas funkcija, FM/AM radio (ESMU 2 joslām,FM 3 datumi

Izmantojot Easy-Connect APPS,jums vajadzētu savienot jūsu android viedtālrunis ar šo ierīci, izmantojot USB uzlādes kabelis un Bluetooth.jūs varat spogulis saites pievienotās android smart tālrunis displeja, piemēram, galvenā izvēlne,foto/video,Online navi kartes.arī jūs varat kontrolēt saistīti Android Smart Tālrunis par šo vienību.tā varētu atbalstīt lielākā daļa Android Smart Tālrunis.Iphone,izmantojiet wifi savienojumu,jūs varat spoguļi vienības,bet nevar kontrolēt .

Atpakaļskata kamera, Kad auto Atpakaļgaitā, šis auto DVD automātiski pārslēdzas uz rezerves fotokameras attēlu apskates autostāvvieta līnijas.

Atbalsta Ciparu TV kastē, Viegli uzstādīt , ļauj jums un jūsu ģimenei baudīt TV programmas jebkurā laikā.Atbalsta DVB-T, DVB-T2, ATSC, ISDB-T.

Padomi: Nedrīkst ietvert TV kastē

Atbalsts Priekšā DVR kamera.

Tips: Nav iekļauta DVR kamera, piedāvāju jums iegādāties ar auto dvd kopā.

Atbalsta visas galvenās lietojumprogrammas ar kartes galvas vienības Junsun atbalsta praktiski visus pieteikumus, ar kartes (Yandex maps, google maps, waze utt.).Jūs varat lejupielādēt savu iecienītāko programmu, izmantojot google play.

Multimedia Player "

1024*600 ekrāna izšķirtspēja, kas atbalsta HD 1080P video displeju.Iebūvētie wifi, lai baudītu tiešsaistes mūzika un videoklipi.Atbalstu displejs ar USB un SD Karti.Atbalsta Media Formāts:JPEG,DVD-R/RW,CD,WMA,Mp3,DVD-RAM,Mp4,utt.

> WIFI versoin UI

>4G +wi-fi Versija UI

Visas preces ir pavisam jaunu tieši no rūpnīcas.Gadījumā, ja jūs saņemsiet bojātu preci, lūdzu sazināties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad paraksta par saņemšanu.Mēs atmaksāsim vai aizstāt to.

Atpakaļ 7 dienu laikā pēc saņemšanas var atmaksas (izslēgt piegāde, kravu)

Atgriezties 20 dienu laikā pēc pieteikuma saņemšanas var aizstāt.

Atgriešanās 1 gads no iegādes brīža, var remontēt.

Tā ir klienta atbildība, lai samaksātu par atgriešanos pastmarkas un nosūtīt preci atpakaļ pie mums.Mēs nosūtīsim atpakaļ pie mūsu izmaksām.

Visu atdevi apstiprina mūsu pēc dienesta darbiniekiem, mēs neesam atbildīgi par jebkuru atgriešanās paketi bez iepriekšēja brīdinājuma.

Nav bojāts atgriežas, būs administratīvās piemērot maksu.

VIENU Gadu Rūpnīcas Garantija(papildaprīkojuma).

Garantija tiks anulēta no:

(1) Zaudējumus, kurus nodarījis: Liekas valkāt & asaru, netīrumiem, ļaunprātīgi, nepareizas uzstādīšanas vai darbību, nevērību, nelaimes gadījumu.

(2) zaudējumiem, kas radušies nepareiza iepakojuma kad pircēji atgriezto preci pie mums.

(3) Ja objekts tika izjauktas, vai arī remontēts, izmantojot neatļautas personas.

Par Strīdu un Atgriezenisko saiti: 1. Pēc tam, kad mēs nosūtīt savu sūtījumu, jūs varat izsekot paku pa izsekošanas skaits, kas tieši. 2. Visas automašīnas dvd ir labi pārbaudīta serveral reizes noteikti pirms nosūtīšanas, jūs varat uzticēties mums un mēs nosūtīsim labas kvalitātes produktu. 3. Pēc tam, kad jūs saņemat preci, ja jums ir kādas neskaidrības un jautājumi par produktu, vai uzstādīšanas, jūs varat sazināties ar mums uzreiz, saskaņā ar rīkojumu ziņas, mēs palīdzēsim jums atrisināt un piegādes labs risinājums jums. 4. Lūdzu, neatveriet strīdu tieši, vai arī tā tiks apstrādāti vairāk nekā Autoxxl.lv strīdu komanda.kas mēs nevaram palīdzēt jums par problēmu, un jums būs jāgaida ilgāks laiks, lai atrisinātu jūsu problēmu. 5. Ja jums patīk mūsu produktu, var es lūdzu jūsu palīdzību, lai atstāt pozitīvas atsauksmes un labus attēlus, lai jūsu pasūtījumu?Tas ir liels iedrošinājums un atbalsts, lai mums, mēs darīsim labāk un labāk nākotnē.

OSD Valodas 43 Indonēzija
Īpašas Pazīmes 2 Touch Screen
OSD Valoda 30 Armēņu
Īpatnības 9 Atbalstu Var-Autobusu
Postenis Izmēra sīkāk
Zīmola Nosaukums Runningnav
Operētājsistēmas Android
OSD Valodas 33 Baltkrievijas
OSD Valoda 13 Maltas
TF/Micro SD Slots 0
OSD Valoda 12 Turku
Din Double Din
Digital Media Formāts 3 JPEG
Īpašas Pazīmes TV
OSD Valodas 40 Indija Urdu
OSD Valoda 1 Ķīniešu (Vienkāršotā)
OSD Valoda 7 Grieķu
OSD Valodas 37 Malajietis
OSD Valoda 18 Vācu
OSD Valoda 3 Igaunijas
Max Ārējā Atmiņa 256G
Īpatnības 10 Atbalsta Stūre Kontrole
OSD Valoda 46 Taizemes
OSD Valoda 38 Ukrainas
OSD Valoda 5 Hindi
OSD Valoda 9 Bulgāru
Īpatnības 6 Lādētājs
OSD Valoda 32 Rumāņu
OSD Valoda 36 Krievu
Out Power 4*45w
OSD Valodas 44 Portugāles
OSD Valoda 28 Spāņu
OSD Valoda 14 Serbu
Īpatnības 5 MP3 Atskaņotāji
OSD Valodas 23 Persiešu
ROM 16.G
Rezolūcija 1024*600
OSD Valoda 22 Welsh
Digital Media Formāts 2 mp4
OSD Valodas 19 Korejiešu
Operatīvā ATMIŅA 1G
OSD Valoda 8 Vjetnamiešu
OSD Valodas 41 Filipīniešu
OSD Valoda 16 Slovēņu valodā
OSD Valoda 10 Somu
OSD Valoda 21 Ķīniešu (Tradicionālā)
Īpašas Pazīmes 3 Bluetooth
Materiāla Tips Alumīnija sakausējuma + ABS + capacitive touch ekrāns
OSD Valoda 25 Maķedoniešu
OSD Valodas 29 Franču
Īpatnības 8 Wifi Funkcija
Īpatnības 11 Iebūvēts Skaļrunis/Mikrofons,
OSD Valodas 45 Dāņu
OSD Valodas 47 Zviedru
OSD Valoda 31 Azerbaidžāņu
OSD Valodas 26 Norvēģu
Displeja Izmērs 9"
Modeļa Nosaukums 2
Speciālās Funkcijas 4 mobilais tālrunis
OSD Valoda 4 Latīņu
OSD Valodas Latīņu
OSD Valodas 17 Ebreju
OSD Valoda 20 Itāļu
Digital Media Formāts 1 WMA
Digital Media Formāts mp4
OSD Valoda 24 Poļu
OSD Valoda 42 Īru
Īpaša Iezīme Atbalsta Stūre Kontrole
Sertifikācija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Īpašas Pazīmes 1 Radio Uztvērējs
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli Honda
OSD Valoda 35 japāņu
Īpašas Pazīmes 7 Iebūvēts GPS
OSD Valodas 27 Arābu
OSD Valoda 15 Lietuvas
OSD Valoda 2 angļu
Interfeiss sīkāk
OSD Valoda 34 Holandiešu
OSD Valoda 6 Čehu
OSD Valodas 39 Latviešu
Spriegums 12V
Postenis Svars 2.5kg
OSD Valoda 11 Slovāku

Uzraksti atsauksmi!


Jūs varat arī patīk

Izpārdošana 12inch auto multimedia android 7.1 auto gps navigācijas 2+32G Tesla ekrāna Mitsubishi Pajero 4 V97 V93 Shogun 2006. - 2018.g.

12inch auto multimedia android 7.1 auto gps navigācijas 2+32G Tesla ekrāna Mitsubishi Pajero 4 V97 V93 Shogun 2006. - 2018.g.
Sistēma:Tīrs Android 7.1 Iebūvēts GPS navigācija-IGO,atbalsta 3D digitālo navigācijas kartes PROCESORS :Quad-Core ARMv7 Procesors(VFPv3,NEONA) Ekrāns : Augstas Izšķirtspējas Digitālo Kapacitīvais Ekrāns Izšķirtspēja: 768*1024 Operatīvā ATMIŅA Vieta: 2GB Atmiņa: 32GB Atbalsta Pastiprinātājs

€683.36
Izpārdošana Android 10.0 Auto Multimediju Atskaņotājs, GPS 2Din Par Hyundai/IX35/TUCSON 2009-Canbus Auto Radio stereo Atskaņotājs, galvu vienība bez maksas kartē

Android 10.0 Auto Multimediju Atskaņotājs, GPS 2Din Par Hyundai/IX35/TUCSON 2009-Canbus Auto Radio stereo Atskaņotājs, galvu vienība bez maksas kartē
-HD Capacitive touch ekrāns (1024x600): atbalsts 5 punktu augstas izšķirtspējas multi-touch, tas ir ērtāk, lai jūs varētu izmantot - Iebūvēts Bluetooth (4.0): iebūvēts mikrofons un ārējā mikrofona ligzda, atbalsta tālruņu grāmata un Bluetooth mūzikas funkcijas ir, kad jums ir ienākošo zvanu, tās atskaņošana tiks pārtraukta automātiski, lai jūs

€312.18 €237.26
Izpārdošana Auto LCD Paneli, Jeep Wrangler 3 JK 2010-2017 Android 9.0 Auto Instrumentu Panelis Pārveidotas Un Modernizētas Daudzfunkcionāls LCD

Auto LCD Paneli, Jeep Wrangler 3 JK 2010-2017 Android 9.0 Auto Instrumentu Panelis Pārveidotas Un Modernizētas Daudzfunkcionāls LCD
Pēc izvēles: 1.Atbalsta DVR Funkcija :Atbalsta DVR priekšējo,tas ļaus jūsu braucienu vairāk drošības. 2.Atbalsta Ārējās DAB Uztvērējs (Darbojas ar Toush Ekrāns) 3.OBD Atbalsta TPMS, Pēc instalēšanas tpms, jūs varat pārbaudīt riepu spiedienu automašīnas par mūsu produktu ekrāna. 4.Atbalsts TV:vai DVB-T2/ISDB-T,ar mūsu DVB-T2/ISDB-T lodziņā

€507.31 €355.12
Izpārdošana 2G 32G 4G GPS Navigācijas Ossuret 10

2G 32G 4G GPS Navigācijas Ossuret 10" Android 10 Automašīnas Radio Honda ACCORD 7 2003 2004 2005 2006 2007 SWC FM CAM-USB DAB DTV
2G 32G 4G GPS Navigācijas Ossuret 10 Android 10 Automašīnas Radio Honda ACCORD 7 2003 2004 2005 2006 2007 SWC FM CAM-USB DAB DTV bet vēl viens jautājums: vai jūsu auto ir oriģināls GPS funkciju (kā attēlā aizmugurē, stereo, kas ar sākotnējo GPS funkcija )?ja jā , Ja jūs vēlaties, lai instalētu, nav plug, un neatbalsta trīs funkcijas (neatbalsta

€201.82 €111.00
Izpārdošana PX6 4G+64G Android 9.0 Auto Stereo Multimediju Atskaņotājs, GPS Honda Accord 9 2012-2017 auto GPS NAVI Video, Audio radio BT galvas vienības

PX6 4G+64G Android 9.0 Auto Stereo Multimediju Atskaņotājs, GPS Honda Accord 9 2012-2017 auto GPS NAVI Video, Audio radio BT galvas vienības
Honda Accord 9 2012 2013 2014 2015 2016 2017 Galvenās Iezīmes: 1.Video formāts:Atbalsta HD 1080P /4K IPS Ekrāns 2.Ekrāna Izšķirtspēja:Augsta izšķirtspēja, Capacitive 5 Punktu Multi-Touch, ar dubultas Zonas funkciju 3.Bluetooth Rokas bezmaksas tālruņa zvanu Sinhronizēt kontaktu sarakstā 4.Iebūvēts WIFI funkcija (Izmantojot hotspot no viedtālruņa,

€797.53 €606.12
Izpārdošana Octa core IPS ekrāns, Android 10 Car DVD GPS Navigācijas par Ssangyong Korando,New Actyon. - 2016. gada

Octa core IPS ekrāns, Android 10 Car DVD GPS Navigācijas par Ssangyong Korando,New Actyon. - 2016. gada
Piezīme:ja jūsu auto nāk ar rūpnīcas Navigācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma veikšanas! Auto pielietojums: piemērots 2014. - 2016. gada Ssangyong Korando piemērots 2014. - 2016. gada SsangYong Jauno Actyon (Krievija) Produkta Apraksts Tehniskie parametri: Ekrāna izmērs: 8 collas Displeja Režīms: 16:9 TV Sistēmas:

€316.53 €237.40
Izpārdošana 2 DIN Auto Radio stereo Montāžas, uzstādīšanas adapteris fascijas Par HYUNDAI SANTA Fe 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 kadru Audio

2 DIN Auto Radio stereo Montāžas, uzstādīšanas adapteris fascijas Par HYUNDAI SANTA Fe 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 kadru Audio
2 DIN Auto Radio stereo Montāžas, uzstādīšanas adapteris fascijas Par HYUNDAI SANTA Fe 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 kadru Audio Fascias Derīgs HYUNDAI SANTA Fe 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 Divējāda lietojuma, tas ir ļoti viegli uzstādīt.Jūsu pareizā izvēle, un ir pelnījusi iegādāties!Funkcija & Definīcija: DIN Tips: 2 DIN

€13.44 €11.70
Izpārdošana DSP carplay 4G+64G Android 9.0 Auto Multimedia player vienību Nissan X-Trail Qashqai 2013. - 2017. Gadam Radio, Audio stereo, gps bez kartes

DSP carplay 4G+64G Android 9.0 Auto Multimedia player vienību Nissan X-Trail Qashqai 2013. - 2017. Gadam Radio, Audio stereo, gps bez kartes
Priekš Nissan X-Trail Qashqai 2013 2014 2015 2016 2017 Galvenās Iezīmes - 1024*600 Augstas Izšķirtspējas Multi-Touch ekrāns: 1024*600 augstu pikseļu blīvumu, kas sniedz pārsteidzoši dinamisku video un vizuālos efektus.Savukārt ar multi-touch ekrāns piedāvā ārkārtīgi plūstoša un intuitīvu darbību - Iebūvēta Navigācija:

€433.59 €329.53
Izpārdošana 7

7" Android 9.1 Auto Multimedia Player 1 Din Stereo Radio ar Augšu uz Leju, Regulējams Ekrāns, Wifi, bluetooth, GPS Nav Universāla 2GB+32GB
7 collu Android 9.1 Auto Multimedia Player 1Din Radio ar Augšu uz Leju, Regulējams Sn bluetooth GPS MP5 Atskaņotāju Iezīme 1. Android operētājsistēma, kas jums var instalēt programmas, apps, Google Play Store, Skype, Facebook, YouTube, Twitter un vairāk. 2.7 collu HD capacitive ekrāns: 1024 * 600 izšķirtspēja, ne 800 * 480 3.

€89.69 €65.47
Izpārdošana PX6 DSP 2 DIN Android 10 Heksa Core 4G + 64G Auto DVD Atskaņotājs Toyota Auris 2008. - 2012. Gadam Radio Video Multimedia navegación GPS

PX6 DSP 2 DIN Android 10 Heksa Core 4G + 64G Auto DVD Atskaņotājs Toyota Auris 2008. - 2012. Gadam Radio Video Multimedia navegación GPS
PX6 DSP 2 DIN Android 10 Heksa Core 4G + 64G Auto DVD Atskaņotājs Toyota Auris 2008. - 2012. Gadam Radio Video Multimedia navegación GPS Tīrs Android 10! DSP! 7 Collu Auto DVD Atskaņotājs Toyota Auris Ar Stūres Kontrole + Heksa Core CPU + 4GB RAM + 64GB ROM + 1024*600 IPS HD Ekrāns + Kapacitīvais Ekrāns + Wifi + 3G/4G(3G/4G Dongle pēc Izvēles) + GPS

€267.13
Izpārdošana 2 Din Android 10.0 IPS DSP Auto DVD, Radio, GPS VW Passat B6 Golf, Tiguan Skoda Seat USB WiFi Četrkodolu Stereo Multimediju Atskaņotājs

2 Din Android 10.0 IPS DSP Auto DVD, Radio, GPS VW Passat B6 Golf, Tiguan Skoda Seat USB WiFi Četrkodolu Stereo Multimediju Atskaņotājs
stereo nāk ar piederumiem, kā attēlā piederumi rāda, ja jums ir vajadzīgi citi vadu kabeli vai aksesuāri, instalēšanu ,tad jums ir jāpērk atsevišķi. Ja mēs to nosūtām no Ķīnas caur DHL ,Ja ir muitas nodokļiem, kad pienāk jūsu valsts muitas,pircējiem ir jāmaksā par to.Ja jums ir īpašas pieprasījumu,lūdzu, sazinieties ar mums, kad jūs

€254.37 €170.42
Izpārdošana 12.9 collu Android WiFi GPS Navigāciju-KIA Optima-KIA K5 2011. -. Gadam Vertikāla Ekrāna Auto Radio ar Dvd Atskaņotāju, Auto Stereo Galvas Vienības

12.9 collu Android WiFi GPS Navigāciju-KIA Optima-KIA K5 2011. -. Gadam Vertikāla Ekrāna Auto Radio ar Dvd Atskaņotāju, Auto Stereo Galvas Vienības
12.9 lielā ekrāna Tesla Stils Android 9.0 Auto GPS Navigācija, radio, stereo Galvas Vienības Multivides Atskaņotāju Auto Radio Fit-KIA Optima-KIA K5 2011. - 2015.g. Produkta Konfigurācija: Uzcelta Carplay un DSP, 12.9 collu IPS skārienjutīgo Ekrānu, PX6 CPU: 1.Android 9.0 Sistēma, 4G RAM + 32G ROM; 2.Android 9.0 Sistēma, 4G RAM + 64G

€728.45 €502.63
Izpārdošana Eunavi Universal 2 din DSP TDA7851 Universālā Android 10 Auto Radio Multimediju Atskaņotājs 2 din GPS skārienekrānu, Bluetooth, wifi, NE DVD

Eunavi Universal 2 din DSP TDA7851 Universālā Android 10 Auto Radio Multimediju Atskaņotājs 2 din GPS skārienekrānu, Bluetooth, wifi, NE DVD
Tas viens nav CD diskā, nevar atskaņot CD Valoda: Angļu Vācu Franču Itāļu Spāņu Portugāļu Krievu, Poļu, Turku, Arābu, Korejiešu, Japāņu, Dāņu, Holandiešu, Zviedru, Ķīniešu, Ebreju Pirms jūs apstiprināt pasūtījumu, lūdzu nosūtiet mums dažas fotogrāfijas no sava auto centrs konsoles,mums ir nepieciešams to pārbaudīt. BEZMAKSAS

€197.06 €157.65
Izpārdošana Sinosmart 8 Kodolu,DSP 48EQ Automašīnas Toyota C-HR Eiro versija kreisajā braukšanas GPS Navigācija Radio 2din 2.5 D IPS/QLED Ekrāns

Sinosmart 8 Kodolu,DSP 48EQ Automašīnas Toyota C-HR Eiro versija kreisajā braukšanas GPS Navigācija Radio 2din 2.5 D IPS/QLED Ekrāns
Paldies, ka izvēlējāties SINOSMART, profesionāla piegādātājs auto-dash auto GPS navigācijas spēlētājs, atpakaļskata parkošanās kamera un DVR.Mums ir pēc-pārdošanas apkalpošanas centru LIELBRITĀNIJĀ un Krievijā.Mēs varam piedāvāt maisījumu pasūtījumus un lielas atlaides mazumtirgotājiem un vairumtirgotājiem.Mēs strādājam ar daudziem pastāvīgajiem

€285.31 €202.57
Izpārdošana YAZH Android 9.0 Pīrāgs 9.0

YAZH Android 9.0 Pīrāgs 9.0" IPS Ekrāns, Auto Vienības Spēlētājs Kia Sorento 2013 Auto Radio Ar 1024*600 HD Displeja Monitors
Savietojams ar oriģinālo auto gaisa kondicionēšanas kontroles! Lūdzu, pārbaudiet centrālā konsole attēlu, pirms jūs veikt pasūtījumu.Paldies. Galvenā iezīme: 1) Android O. S. 9.0 sistēmu. 2) RAM ATMIŅA, 2 GB ROM, 32 GB. 3) Lielu WVGA touch 1024*600 pikseļu izšķirtspējas TFT LCD ekrāns 4) Atbalsta Bluetooth handfree 5.0 . 5) Atbalsts

€572.35 €354.86
Izpārdošana Attiecībā uz Mercedes Benz Vito Viano Valente Metris W447 Android Radio Auto Multimedia Player PX6 Stereo autoradio GPS Galvas vienības Ekrāns

Attiecībā uz Mercedes Benz Vito Viano Valente Metris W447 Android Radio Auto Multimedia Player PX6 Stereo autoradio GPS Galvas vienības Ekrāns
Tesla stils Android 9.0 Automašīnas Radio, GPS Navigācija Priekš Mercedes Benz, V Klases Vito Viano Valente Metris W447 2016 2017 2018 2019 Auto Stereo Galvas Vienības Multivides Vienības Sistēmas: Tīrs Android 9.0 OS : 1. Procesors: Six-Core 64bit PX6 2. OPERATĪVĀ ATMIŅA: 4 GB DDR3 3. ROM: 32GB/64GB Par CPU: PX6 RX3399

€1 047.64 €712.40
Izpārdošana Android 10.0 4+128G PX6 Par KIA Carnival Sedona-2018 Auto Multimedia Stereo Atskaņotāju, Radio Uzlabot GPS Navigācijas Vienības Vadītājs

Android 10.0 4+128G PX6 Par KIA Carnival Sedona-2018 Auto Multimedia Stereo Atskaņotāju, Radio Uzlabot GPS Navigācijas Vienības Vadītājs
Android 10.0 4+128G Auto DVD Multimediju atskaņotājs Derīgs KIA Carnival Sedona 2014-2018 1, Atbalsta stūre kontroles 2, Atbalsta automātisku novietošanas funkciju 3, Atbalsta sēdeklis sildīšanas funkcija 4, Atbalstu pastiprinātāju 5, Pēc instalēšanas, gaisa kondicionēšanas informācija tiks parādīta.Jūs varat arī kontrolēt to uz ekrāna.U.c. Sistēmas:Android

€367.69 €253.71
Izpārdošana 6+128G Par Cadillac XT4 Auto Auto Android 10 Radio, GPS Navigācija, Autostereo Multivides Video Atskaņotājs IPS Ekrānu 4G LTE Carplay

6+128G Par Cadillac XT4 Auto Auto Android 10 Radio, GPS Navigācija, Autostereo Multivides Video Atskaņotājs IPS Ekrānu 4G LTE Carplay
Android Sistēma Galvas Vienības, Auto GPS, Multimediju Atskaņotājs, magnetofons, Stereo Radio Piemērota Jaguar XF XFL 2012. - 2015. gadam; Produkta Konfigurācija: Iebūvēts Carplay, 8 Kodolu PROCESORS, 7 collu IPS Ekrāns: 1. Android 10 sistēmu, 1GB RAM + 16GB ROM; 2. Android 10 sistēma, 2 GB RAM + 32 GB ROM; 3. Android 10 sistēma, 3 GB RAM + 32 GB ROM; 4.

€384.82 €307.86
Izpārdošana Autostereo Tesla Stila Ekrāns 4+32 4+64 jaunināt uz 4+128G Android 9.0 Tesla stila versija

Autostereo Tesla Stila Ekrāns 4+32 4+64 jaunināt uz 4+128G Android 9.0 Tesla stila versija
Autostereo Tesla Stila Ekrāns 4+32 4+64 jaunināt uz 4+128G Android 9.0 Tesla stila versija

€80.00 €59.20
Izpārdošana Android Auto Autoradio Spēlētājs Volvo V60 S60 2011. - 2020. Gadam Automašīnas Multimediju DVD Atskaņotājs, GPS Navigācija

Android Auto Autoradio Spēlētājs Volvo V60 S60 2011. - 2020. Gadam Automašīnas Multimediju DVD Atskaņotājs, GPS Navigācija
Android Auto Autoradio Spēlētājs Volvo V60 S60 2011. - 2020. Gadam Automašīnas Multimediju DVD Atskaņotājs, GPS Navigācija, Volvo V60 S60 2011. - 2020. Gadam Lūdzu, Ņemiet vērā, : 1. mūsu produkti atbalsta visi modeļi, kas atzīmēti gadā.Neatkarīgi no tā, vai jūsu auto ir aprīkots ar automātisko vai manuālo, vai modelis ir augsts vai zems. 2. Ja

€693.76 €471.76