CT1001C Maksas Tips universālā Akselerometru 4000g Pjezoelektrisko Analog / Vibrācijas Sensors

€113.13

SKU: a131874
Akciju sociālajos medijos:

Tagi: analog optisko sensoru, datoru ph, gy 91, ammeter panelis, mega analogo sensoru, pjezoelektrisko vibrācijas, akselerometra pjezoelektrisko, izejas pjezoelektrisko vibrācijas sensors, pašreizējā analog mērītājs, 9 ass.

Izmērs Informācija

Produkta Apraksts

Vibrācijas paātrinājuma sensors

Produktu Ieviešanu

CT sērijas ICP/IEPE paātrinājuma sensors ir maksas pastiprinātājs integrētu iekšā pjezoelektrisko sensoru, izmantojot divu vadu sistēma formā (stieples vairogs slāni, kā zemes kodols vads ir pastāvīgu strāvas jaudas signāla ieejas un izejas koplietošana).Uzticamību sērija uzlabota ar stiprināšana testu un novecošanās ārstēšanu.Šīs sērijas sensori ir saderīga ar pastāvīgu strāvas adapteri.produkts ir labs anti-traucējumus, viegli lietot, ar augstu signāla / trokšņa attiecība, laba izmaksas sniegumu.Uzticamību sērija uzlabota ar stiprināšana testu un novecošanās ārstēšanu.Šīs sērijas sensori ir saderīga ar pastāvīgu strāvas adapteri.Uzstādīšanas un lietošanas ICP/IEPE sensors ir tāda pati kā tradicionālā maksas sensors, un uzmanība būtu jāpievērš diapazona vērtības (maksimālā izejas sprieguma sensors ir ±5V).

Uzņēmums Ievads

Šanhajas Chengtest Uzņēmuma Profilu Electronics CO,.Ltd ir augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas ir orientēts uz lauka izmēģinājumu un mērījumu nozarē.Chengtest ir pionieris vibrācijas pārbaudes Ķīnā, kas ir iegūti daudzi patenti.Dibinātāji Chengtest visi bija beidzis EE skolas Pekinas Universitātes, kam ir bagāta pieredze minētajās vibrāciju pārbaudes nozarē.Chengtec piedāvā 4 produktu līnijas, piemēram asaccelerometer senors,datu iegūšanas iekārtas, analīzes programmatūru un attālās uzraudzības sistēmu, kas balstīta uz IOT.Chengtest tiek veltītas, lai ir vadošais rūpniecisko masveida datu ieguves, testēšanas un mērīšanas risinājumus.Šanhajas Chengtest,jūsu uzticamu ekspertu pārbaudes un mērījumi!Kontakti: Kevin Hu Mobilo Numuru:13916467084 E-pasts:[email protected] Mājas lapā:www.sh-chengtec.com Adrese: Istabu 14.D, MRT Ēkas, No. 600 TianShan Rd, Changning Distric, Šanhajā.

Pēc Pārdošanas Pakalpojumu

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: 1. Kādi dati vai jūsu akselerometru saņemt?Amplitūdas vai frekvences?

A: Pēc paātrinājuma sensors ir savienots ar datu iegūšanu, kartes, sprieguma signālu iegūst.Šī sprieguma signālu isdirectly dalīts ar jutības koeficients paātrinājuma sensors (šī jutība ir sniegts testa ziņojums katra paātrinājuma sensors, un vienība, kas parasti mV / g), kas var tieši pārvērst paātrinājuma vērtību.Ar unitis g, 1g = 9.8 m / s2, akselerometru izpaužas sākotnējā vibrācijas paātrinājuma vērtība, kas ir laika domēna signālu.Ja amplitūda un frekvence ir nepieciešams, tie var būt apstrādāti turpmākās datu apstrādes saites.

Q: 2. Kādas ir galvenās priekšrocības pjezoelektriskie paātrinājuma sensori?

A: princips pjezoelektrisko paātrinājuma sensors ir, ka pjezoelektriskām keramiskām kristāla, izraisa paātrinājumu, un attiecīgo summu ir maksas tiek vedināts uz virsmas kristāla.Maksa pastiprinātājs (IEPE) ir integrēta insidethe sensors, lai tieši izvadīt -5V- + 5V sprieguma signālu.Galvenās priekšrocības pjezoelektrisko paātrinājuma sensori ir highstability, neatkarīgi no ārējā elektromagnētiskā vide un temperatūra, kas piemēroti rūpnieciskai mērījumu, laboratorytesting, un instrumentācijas.

Q: 3. Kā saņemt ātro signālu un vibrācijas biežumu?

A: turpmākās datu apstrādes daļa var veikt integrācijas procesu, lai iegūtu ātruma signāla, un veikt FFT transformācijas lai iegūtu vibrācijas frekvence informāciju.

Q: 4. Kā es varu savienot akselerometru tieši uz datu uztveršanas ierīci un izmantot to?

A: Ja esat iegādājies mūsu USB-4431 vai 9234 capture karti, jūs varat tieši savienotu sensoru, lai mūsu capture karti un izmantot to.Thesignal kondicionēšanas ķēdes iekšpusē sagūstīt karti, kas nāk ar to.Ja jums ir iegādāties universālu multi-funkciju, sprieguma dataacquisition karti, jums ir nepieciešams, papildu signāls, kondicionēšanas iekārtas, tas ir, mūsu pastāvīgu strāvas adapteri, kas nodrošina aconstant izejas strāvu ar 2 ~ 10mA.Jūs varat izvēlēties atbilstoši dažādām darba vidēm un kanāliem.CT5201 CT5204 CT5210.

Q: 5. Kāda ir saikne starp akselerometru un datu iegūšanas iekārtas?

A: Ja aprīkots ar signāla kondicionēšanas iekārtas, M5 BNC kabeli no mūsu sensors ir savienots ar IEPE ostas theconstant strāvas adapteri, un pēc tam izejas gals ir savienots ar mūsu datu, kas atbilst BNC rotācijas pin deguna kabeli.Kartes.Ja itis ir aprīkots ar USB-4431 vai 9234 capture karti, jūs varat tieši izmantot M5 BNC kabeli, lai izveidotu savienojumu ar mūsu datu koncentrējoties kartes.

Q: 6. Kā noteikt sensors?

A: 1. Metode: Parasti apakšā sensors ir iekšējā vītne M5, kurš ir aprīkots ar vienu no mūsu skrūves kā standarta.Klienti var veikt kā vīrietis vai sieviete pavedieni par savas iekārtas, park mūsu sensoriem.2. metode: Jūs varat izvēlēties mūsu vienu reizi, magnētiskās iekārtas kameras, lai noteikt mūsu sensora virsmas objektu jāmēra.Method3: Var tieši pielīmēts uz virsmas klienta mērīto objektu ar līmi.

Q: 7. Kā izvēlēties sensora diapazons?

A: Saskaņā ar dažādiem lietošanas veidiem, ar mūsu klientu apkalpošanas ieteiktu dažādu veidu sensoriem.Klientiem, kas nepieciešams, lai aprakstītu theproject prasības pēc iespējas detalizētāk.

Q: 8. Ja klienti vēlas, lai izvēlētos to pašu veidu, mēs šādus ieteikumus:

A: 1. Vispārējās mehāniskās vibrācijas, mēs iesakām 50g klāstu, CT1010L vai CT1010LC.Ja vibrācija ir mazs, jūs varat useCT1020LC (25g oranžs), ja vibrācija ir pārāk liels, jūs varat izmantot CT1005L vai CT1005LC (1009 diapazons). 2. Par ietekmi un domnas testi, liels klāsts paātrinājuma sensori ir nepieciešama.Mērījumu diapazons ir CT1002L vai CT1002L C(2509 diapazons), CT1001L (500g diapazons), CT1000L (1000g pakalpojumu klāstu) vai lielāka. 3. Civilās inženierzinātnes, zemestrīce uzraudzību, un strukturālā testēšana, zemas frekvences un maza apjoma var uzskatīt par.Forexample, 10g klāstu cT1050LC, 5g apelsīnu CT1100LC, vai mazākā attālumā.

Modeļa Numurs CT1001C
Tehnoloģija Pjezoelektrisko
Preces nosaukums Akselerometru
Zīmola Nosaukums chengtec
Uzstādīšanas režīmā M5
Mērķis Vibrāciju Sensors
Mērījumi / paātrinājuma diapazons -4000g~+4000g
Produkcijas Veids Analogo Sensoru
Izmērs 13*22mm
Atbildes reakcijas biežums 0.5-10000Hz
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Paketes / kameras metālisks
Princips Pjezoelektrisko
Darbības Temperatūra -20-100 ºc
elektrisko savienotāju M5/10-32UNF
Pastiprinātāja Tips Analogās Izejas
Jutība 10pC/g

Uzraksti atsauksmi!


Jūs varat arī patīk

Izpārdošana 1kg Zemu Kušanas Temperatūru, Metāla, Bismuta, Alvas Sakausējuma Zinātniskās Pētniecības Eksperiments

1kg Zemu Kušanas Temperatūru, Metāla, Bismuta, Alvas Sakausējuma Zinātniskās Pētniecības Eksperiments
Metāla Sakausējums, ar Zemu Kušanas Sakausējuma Zemas Temperatūras Šķīst Alvas Sakausējuma-bismuta Sakausējums Produkta Apraksts 1. Nosaukums: Alva-bismuta sakausējums 2. Svars: aptuveni 1kg 3. Kušanas temperatūra: 70°C, 80°C, 100°C 120°C, 138°C, 152°C, 180°C, 243°C Produkta funkcijas Zemu kušanas temperatūru,

€43.17 €39.28
Izpārdošana USB DC 5V Bluetooth 2.1 Audio Uztvērēju Valdes Bezvadu Stereo Mūzikas Modulis ar TF Kartes Slots

USB DC 5V Bluetooth 2.1 Audio Uztvērēju Valdes Bezvadu Stereo Mūzikas Modulis ar TF Kartes Slots
Produktu Vairāk USB DC 5V Bluetooth 2.1 Audio Uztvērēju Valdes Bezvadu Stereo Mūzikas Modulis ar TF Kartes Slots Laipni lūdzam izmantojiet šo augstas kvalitātes Bluetooth Audio Uztvērēju Starter Ver2.1. Šis audio uztvērēju valde ir iebūvēts 3.5 mm audio jack audio izeja.Attālums no šī bloka un Bluetooth raidītāju varētu būt līdz 10m(ekranēts

€5.71 €2.97
Izpārdošana JAUNU 32mm diametrs Līmeņa Burbuļu Turētājs piemērots jebkura 32mm diametrs GPS pole

JAUNU 32mm diametrs Līmeņa Burbuļu Turētājs piemērots jebkura 32mm diametrs GPS pole
Apraksts Funkcijas: 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Kolonnu līmeņa burbuļu Mērīšanas Instrumenti stabi iekšējais diametrs ir 32mm Derīgas jebkuram diametrs 32mm 's GPS pole Piemērots visiem zīmoliem,piemēram, Trimble,Leica,Topcon,Sokkia,Dienvidiem un citu zīmolu Parasti izmantot GPS pole un arī var izmantot, lai prizmu pole Lūdzu, pārbaudiet

€6.44 €5.60
Izpārdošana USB uz RS232 Sērijas Kabelis / USB, LAI 232 / ātrgaitas Optocoupler Izolētas

USB uz RS232 Sērijas Kabelis / USB, LAI 232 / ātrgaitas Optocoupler Izolētas
modname=ckeditor \ \ \ \ \ \ Funkcionālās īpašības: 1, USB uz RS232 komunikācijas funkciju 2. Divvirzienu ātrgaitas optisko izolācija komunikācijas 3. Jauda izolācija dc-dc modulis 4, RS232 komunikācijas plūsmu automātiskās konvertēšanas, nav nepieciešams, lai kontrolētu 5.

€12.31 €11.58
Izpārdošana 1/4 Collu BSP Mini-Line Oiler Pneimatisko Instrumentu un Gaisa Kompresoru Caurules(2gab)

1/4 Collu BSP Mini-Line Oiler Pneimatisko Instrumentu un Gaisa Kompresoru Caurules(2gab)
Apraksts Šis postenis ir 1/4 collu mini oiler, kas ir izgatavoti no Cinka sakausējuma un plastmasas, tā nodrošina automātisku eļļošanas pneimatisko pneimatiskie instrumenti, kas novērš rūsas un korozijas un llows rīki, lai būtu gludāka efektīvāku darbību, kas paplašina rīki dzīvi.Funkcijas - Krāsa: galvenokārt zelta. - Materiāls: Cinka sakausējums,

€4.33
Izpārdošana 1 Pāris Universālās Zondes Tests Rada Pin Ciparu Multimetrs Adatu Padoms Vairāku Metru Skaitītāja Testeri Rezultātā Zondes Vadu Pen Vads 20A

1 Pāris Universālās Zondes Tests Rada Pin Ciparu Multimetrs Adatu Padoms Vairāku Metru Skaitītāja Testeri Rezultātā Zondes Vadu Pen Vads 20A
1 Pāris Universālās Zondes Tests Rada Pin Ciparu Multimetrs Metru 20A Funkcijas: Zonde Krāsa: Zeltīts Asu kontakta beigām Saderīga ar universal multimetri Maksimālā strāva: 20A Tests sprieguma diapazons: 1000 V Max Kabeļa garums: 90cm apm Tērps testēšanas IC sastāvdaļas Piezīme: krāsa ir tikai informatīvs raksturs.Tas var nedaudz atšķirties no reālā

€5.12
Izpārdošana Pāris Testa Āķa Klips Taisni Banana Plug Connector Svina Kabelis 1M

Pāris Testa Āķa Klips Taisni Banana Plug Connector Svina Kabelis 1M
Specifikācija: Preces Nosaukums Testa Vadu Dizains Banana Plug lai pārbaudītu, Āķa Klips Pieteikums Pārbaudes Darbs Banana Plug Tips 4mm Stieples Dia 2mm/0.08 Kopējais Garums 1m /3.3 ft Krāsa Sarkans, Melns Materiāls Metāla, Plastmasas Kopējais

€6.92 €4.85
Izpārdošana 10X APGAISMOTA PALIELINĀMO STIKLU, AUSTIŅAS, GALVAS LUPA

10X APGAISMOTA PALIELINĀMO STIKLU, AUSTIŅAS, GALVAS LUPA
Jaunas 10X apgaismota palielināmo stiklu, austiņas, galvas lupa escription: 1. Ar maināmām gaismas avota kastē, tas ir viegli veikt. 2. Leņķa lamplight var regulēt arī brīvi 3. Objektīva montāžas detaļas tiek pievienoti divi; var arī pārklāties vilkt optiku. 4. Jūs varat arī izmantot šo produktu, pat ja jūs

€12.14 €11.17
Izpārdošana Magnēts Magnetometrijas Magnētiskā Lauka Stiprums Detektoru Gauss Mērītājs Plūsmas Mērītājs Tesla Metru WT10A

Magnēts Magnetometrijas Magnētiskā Lauka Stiprums Detektoru Gauss Mērītājs Plūsmas Mērītājs Tesla Metru WT10A
Produkta Apraksts: Modelis: WT10A Diapazons: 0-200mT-2000mT Pamata kļūdu: +/- 2% +/- 3 vārdi (1000mT vai mazāk) +/- 5% +/- 3 vārdi (1000mT vai vairāk) Izšķirtspēja: 0.1 mT, 1mT Displejs: 3 1/2 LCD displejs, mērījumu ar N, S kolonna automātiski displejs Displejs: mT Mēra magnētisko lauku: LĪDZSTRĀVAS magnētiskā lauka (statiskā magnētiskā lauka) Apkārtējā

€84.98
Izpārdošana 0.03 mm/0.06 mm Elektrisko Zemgrīdas Apkures Sistēmas, Alumīnija Folijas Izolācijas Augstas Kvalitātes Spoguļa Atspulgs Filmu 2m2-tāpat/daudz

0.03 mm/0.06 mm Elektrisko Zemgrīdas Apkures Sistēmas, Alumīnija Folijas Izolācijas Augstas Kvalitātes Spoguļa Atspulgs Filmu 2m2-tāpat/daudz
0.03 mm/0.06 mm Elektrisko Zemgrīdas Apkures Sistēmas, Alumīnija Folijas Izolācijas Augstas Kvalitātes Spoguļa Atspulgs Filmu 2m2-tāpat/daudz Apraksts: Alumīnija folija spogulis atstarojošo plēvi grīdas apkures sistēmas un atstarojošo izolāciju.Filma nāk ar metru atzīmes, viegli samazināt un izmantot.Produkta nosaukums: Augstas kvalitātes spoguļa

€5.26 €5.05
Izpārdošana Jaunu 7.4 V 2200mAh ZBA200 ZBA201 akumulatoru Geomax zenith15 datu apstrādi Geomax ZT20 ZT20R ZOOM 20 ZOOM30 ZOOM35PRO aptauja

Jaunu 7.4 V 2200mAh ZBA200 ZBA201 akumulatoru Geomax zenith15 datu apstrādi Geomax ZT20 ZT20R ZOOM 20 ZOOM30 ZOOM35PRO aptauja
GEOMAX ZBA200 Akumulatoru GEOMAX ZT 20 ZT20R ZOOM 20 30 35 PRO Series Kopā Stacijas Ķīmija: Li-ion Izejas Spriegums: 7.4 V Ietilpība: 2200mAh Piemērots modeļiem: GEOMAX ZT 20 ZT20R ZOOM 20 30 35 PRO Series Kopā Stacijas

€47.57 €38.05
Izpārdošana Bezmaksas piegāde Jaunu XELTEK adapteris testa ligzda PLCC84 CX2084 / DX2084 par laikā superpro 5000,5000 E,6100

Bezmaksas piegāde Jaunu XELTEK adapteris testa ligzda PLCC84 CX2084 / DX2084 par laikā superpro 5000,5000 E,6100
Ir 2types, CX2084 / DX2084 , jūs varat izvēlēties jūsu vajadzībām tips. ==Laipni lūdzam CSD Technology Co.,Ltd== Mēs esam profesionāli pieredzējuši piegādātājs elektronisko komponentu, ja vienumus, kas jums ir nepieciešams, nav sarakstā, mūsu veikalā, vai jums ir nepieciešams vairāk vai mazāk gab, pls sazinieties ar mums, lai saņemtu

€71.11
Izpārdošana Komplekts Modulis EL-KOMPLEKTS-003 UNO Projektu Super Starter Kit Ar Pamācību LCD1602 Modulis ir Savietojams Arduino UNO R3

Komplekts Modulis EL-KOMPLEKTS-003 UNO Projektu Super Starter Kit Ar Pamācību LCD1602 Modulis ir Savietojams Arduino UNO R3
Apraksts: Pamācību, slēgtās un, soli pa solim, jums būs saprast, ka mācīšanās electronics ir jautri. Lieliska izvēle un dāvana jūsu draugiem, ģimenes vai bērni, kuri ir apsēsti ar elektroniku. Iesācēja komplekts ir piemērots cilvēkiem, kuri vēlas mācīties programmēšanu vai robotika, lai spertu pirmos soļus uz elektronikas

€37.58 €26.30
Izpārdošana Portatīvo Mikroskopa Statīva Sakausējuma Regulēšana Digitālā Mikroskopa Turētājs Desktop Platformu XY Bezmaksas Procesa 40mm TP899

Portatīvo Mikroskopa Statīva Sakausējuma Regulēšana Digitālā Mikroskopa Turētājs Desktop Platformu XY Bezmaksas Procesa 40mm TP899
Portatīvo Mikroskopa Statīva Sakausējuma Regulēšana Digitālā Mikroskopa Turētājs Desktop Platformu XY Bezmaksas Procesa 40mm TP899 Apraksts: Funkcijas: 1. Šis stends ir izgatavots no alumīnija sakausējuma materiāla, izturīgs, lai izmantotu un nav viegli nerūsē. 2. Piemērots precīzai asuma iestatīšanas, jūs varat pielāgot novērošanas

€53.45 €34.20
Izpārdošana ZIBOO-Testa Rezultātā Zemes Zemes Pretestības Testeri Mērītājs, Sarkanā krāsā ,15 M VIENĪBAS UT572

ZIBOO-Testa Rezultātā Zemes Zemes Pretestības Testeri Mērītājs, Sarkanā krāsā ,15 M VIENĪBAS UT572
1 gab testa izraisīt Sarkano , Svina Garums : 15 M Līmenis Spriegums: 30 V Ac , 60 Vdc Piemērots Dažādu zemes pretestības testeri ( piemēram, VIENĪBA UT521,UT522,UT572 )

€31.20 €15.60
Izpārdošana DC 3.3 V LCD12232 LCD Displeja Modulis, White Raksturs Zila Fona 12232 Dot Matrix 122x32 Ekrāna SED1520 Vadītāja

DC 3.3 V LCD12232 LCD Displeja Modulis, White Raksturs Zila Fona 12232 Dot Matrix 122x32 Ekrāna SED1520 Vadītāja
1.Apraksts: Tas ir DC 3.3 V LCD12232 raksturs dispaly modulis.Tā displejs ar zilu blackground krāsu un balto raksturu, ar dirver IC SED1520 vai eqv. 2.Motīvs: 1>.DC 3.3 V darba sprieguma 2>.Balts simbolu displejs 3>.Ar displeja apgaismojums 3.Parametrs: 1>.Modelis: YB12232-B 2>.Darba Spriegums:DC 3.3 V 3>.Dirver IC: SED1520 vai eqv 4>.Apskatīt platība: 60.0*18.0

€8.57 €7.37
Izpārdošana JW-360 TĪKLA VADU KABELI TRACKER LĪNIJAS TESTERI w/ SIGNĀLU ĢENERATORS, PASTIPRINĀTĀJS ZONDES Ethernet Detektora Skenēšanas Tālrunis Ģenerators Rīks

JW-360 TĪKLA VADU KABELI TRACKER LĪNIJAS TESTERI w/ SIGNĀLU ĢENERATORS, PASTIPRINĀTĀJS ZONDES Ethernet Detektora Skenēšanas Tālrunis Ģenerators Rīks
JW-360 TĪKLA VADU KABELI TRACKER LĪNIJAS TESTERI w/ SIGNĀLU ĢENERATORS, PASTIPRINĀTĀJS ZONDES Ethernet Detektora Skenēšanas Tālrunis Ģenerators Rīks 1.Šis postenis ir paredzēts kabeļu tīkla sistēmu uzstādīšana un tīklu tehniķis diagnostikas tīkla problēma. 2.Stieples konstatējums ir būtisks unikāla funkcija, kur citi kabeli, dambrete

€13.00