Latumab Jaunu Komplektu N156BGE-L11 TV+HDMI+VGA+USB LCD LED ekrānu Kontrollera Draiveri Valdes 15.6 collu 1366×768 40 adatas LCD Ekrāns

€15.53

SKU: a119834
Kategorija: Tablete Daļas
Akciju sociālajos medijos:

Tagi: lcd matrica tv, 40 pin lcd valde, n156bge, n156bge l21, 24 collu lcd panelis, lcd displejs, cimdu dizainu, notbook samsung, padome uzrauga, , android lcd tv kontrollera draiveri valde.

Latumab Jaunu Komplektu N156BGE-L11 TV+HDMI+VGA+USB LCD LED ekrānu Kontrollera Draiveri Valdes 15.6 collu 1366×768 40 adatas LCD Ekrāns

LCD Kontrolieris Valde:

HDMI, VGA, AV, USB RF LCD Valdes Darbu LVDS Interfeiss LCD Ekrāns

LCD Strāvas Adapteris: 12V/3A~12V/4A.

Nāk Gaidīšanas Modeli, Ja Nav Ievades Signāls

USB Atbalsts Video

AV Saderīgs Ar PAL Un NTSC

Video Ieejas: HDMI, VGA, AV, USB RF

Audio Ieejas: HDMI, PC-Audio

Audio Izeja: Skaļrunis Savienotājs

OSD: Spilgtumu, Kontrastu, Auto Valodu Un Tā tālāk

Valodas: Angļu, Franču, Vācu, Spāņu Un Tā Tālāk

Kuģa Izmērs:188mm x 43mm x 17 mm

Iepakojuma saraksts:

1 x LCD Kontrolieris Valde

1× LVDS Signāla Kabelis

1 X Tastatūra Ar Vadu

1 x Tālvadības pults (Baterijas Nav iekļauts)

Lūdzu, ņemiet vērā:

*Ja jums nav jānodrošina modeli, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums tieši.

*LCD adaptera strāvas nepieciešams 12V 3A, kas nav iekļauti; Ja jums ir nepieciešams iegādāties adapteri, strāvas, lūdzu, sazinieties ar mums.

* Attēlus, kas ir tikai atsaucei.Mēs atbilstu kuģa saskaņā ar pasūtīto modeli.

* Šis produkts ir analogās TV, ne ciparu TV.Lūdzu, izlasiet rūpīgi pirms to nosūtīšanas.

FQA:

Q1: LCD ekrāns rāda melnu ekrānu, pēc barošanas.

--A1: 1. Lūdzu, apstipriniet, vai ekrāna backlight vads ir pieslēgts pastiprinātājs padome(inverter board).Ja nav, pievienojiet to, un varu atkal.

2. Tie daži apmaiņas tests: Mainīt ievades signāls, lai pārbaudītu, Mainītu strāvas adapteri, lai pārbaudītu, Mainītu signāla avots, lai pārbaudītu, Mainītu signāla kabeli, lai pārbaudītu, Mainītu LCD ekrāna, lai testa.Un tā tālāk.

Q2:signāla kabeli, nevar izveidot savienojumu ar ekrāna pieslēgvieta.

--A2: Ja jūsu ekrāns ir eDP pieslēgvieta ekrāna, bet jūs nopirku panelis, kas piemērots LVDS pieslēgvieta ekrāna.Piemēram, ja jūsu ekrāna LP156WX4-TP(X)(X), bet jūs saņemsiet kontrolieris kuģa, kas der par LVDS kontrolieris kuģa, piemēram, LP154WX4-TL(X)(X), Tas nebūs atbilst jūsu ekrāna.Tad, lūdzu, izvēlieties atgriešanās iemesls, "iegūt nepareizu produktu".Vai jāsazinās ar pārdevēju pirmais.

Q3: LCD ekrāna attēls netiek parādīts pareizi, vai rāda baltu ekrānu.Vai LED tastatūras sāk mirgot pārmaiņus sarkanā un zaļā.

--A3:1. Pārliecinieties, ka signāla kabelis, kas savieno LCD ekrāns savienotājs ar pareizā virzienā. (Pin1, lai Pin1, daži panelis kabeļu savienotāju var samontēt divi virzienā, tāpēc dažreiz, kad mainīt to atpakaļ virzienā, tas būs darbs, labi)

2. Lūdzu, apstipriniet, vai izšķirtspējas LCD ekrāns ir tāds pats kā izšķirtspējas LCD kontrolieris padome (Lūdzu, skatiet kontrolieris valdes iegādāties saiti, kas ir atzīmēti saderīgu rezolūciju, izmantojiet ekrāna tips meklēšanas tīklā, lai apstiprinātu savu atbalstu izšķirtspēja), ja ne, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, daži dēļi pēc tam, kad atjaunināt programmaparatūru būs noteikt šo problēmu.

Q4: LCD ekrāns ir attēli, bet gan ir ļoti tumšs. (Izmantot gaismas lāpu, lai pārbaudītu, vai iekšā ekrānā attēla vai ne)

--A4: Lūdzu, apstipriniet, vai, ekrāna fona apgaismojums kabelis ir savienots ar inverter board (pastiprinātājs padome).Ja savienojuma stāvoklis ir OK, varbūt inverter board sadalīti, ja nozvejas šo problēmu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs var jums nosūtīt nomaiņa.

Q5: displeja tur restartējot pēc barošanas.

--A5: ieejas strāva strāvas adapteris ir pārāk maza, lūdzu, mainīt adapteris ar lielāku izejas strāva (2.A vai lielāka, 2A)

6. jautājums: vai Strāvas, pēc pāris sekundēm displejā iet uz melna ekrāna.

--A6: Ja jums nav savienot signāla kabelis (nav ievades avots), tas pārslēgsies gaidīšanas režīmā, pēc pāris sekundēm no ieslēgšanas.Lūdzu, pievienojiet ievades signāls ieslēdzot un izmantot tastatūru, lai pārslēgtos uz attiecīgo kanālu.

7. jautājums : Ja nevar izveidot savienojumu signāla kabeli LCD, power uz galda, klaviatūras LED ir sarkans vai zaļš.Un pēc tam, kad jūs pievienojiet kabeli LCD ekrāns, tastatūra LED indikators ir izslēgts.

--A7: Tas ir saistīts ar definīciju, ka signāla kabelis ir nepareiza, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, lai apstiprinātu, ja pārdevējs ir saderīga LCD ekrāns signāla kabeli, vai ne.

Q8.: Dators nosaka, ka vadītājs, valde ir pieslēgta, bet LCD ekrāns netiek parādīts.

--A8: Ja HDMI vai DVI signālu ir izveidots savienojums.Lūdzu, kas par datoru, lai nodrošinātu, ka HDMI DVI izeja ir pieejams.

9. jautājums: Rezolūcija nav atbalstīts.

--A9:1. Lūdzu mainīt uz citām rezolūcijām, lai apstiprinātu, ja viņi var parādīt, ko parasti, vai ne.

2. Ieejas rezolūcija ir pretrunā ar LCD izvēlnē displeja izšķirtspēja, tas ir saistīts ar LCD ekrānu kontrolieris valdes raksta kopējo rezolūciju, kas atbilst īpašā rezolūcijā, un kontroles padome izvēlne displejiem ar kopējo izšķirtspēju.Ja jūs vēlaties, lai parādītu to pašu rezolūciju, ir nepieciešams, lai mainītu EDID datus uz LCD ekrāna.Ja rodas šāda situācija un ir nepieciešams to uzlabot, lūdzu, sazinieties ar mums.

10. jautājums: Uz ekrāna redzamas vairākas krāsas, aina mainās, kad jūs vienkārši varas tāfeles vai ekrāna Krāsu rāda, rūpnīcas režīmā OSD ieslēdzot un ievades signāls no kuģa.

--A10: Tas ir rūpnīcas režīmā, lūdzu, palīdzēt, izmantojiet tastatūru, ON/OFF taustiņu, lai izslēgtu valde, pēc tam ieslēgt, tas automātiski iziet rūpnīcas režīmā, un strādās kā parasti.

11. jautājums: LCD ekrāna oriģinālo kabeli nevar būt saistīts ar personas datu apstrādātāja padome.

--A11: Lūdzu noņemt sākotnējo signāla kabeli, kas nāk ar LCD ekrāns, un izmantojiet kabeli, kas mums sniedz ar personas datu apstrādātāja padome.

Saderīgu Zīmols Universal
Modeļa Numurs N156BGE - L11
Sertifikācija ROHS
Displeja Izmērs >13 Collu
Produkta Tips Planšetdators LCD
Ekrāna Tips Eletromagnetic
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums latumab

Uzraksti atsauksmi!


Jūs varat arī patīk

Izpārdošana Jauni touch screen 7

Jauni touch screen 7" collu Planšetdatoru Supra M72DG M74CG M74HG 3G Touch panel Digitizer Stikla Sensora Nomaiņa
Lai iegādātos šo touch screen,lūdzu, atveriet planšetdatora, lai pārbaudītu touch screen savienotāja kabeli un ekrāna forma. Jo tur ir dažādu touch screen savienotājs kabeļu par pašu planšetdatoru. Mēs vienkārši varam garantēt viens saņemta būs savietojama ar planšetdatoru, ja skārienjutīgā ekrāna ir ar vienu un to pašu savienotājs

€4.34 €3.69
Izpārdošana Jauns 10.1

Jauns 10.1" collu Planšetdatoru Touch screen Panelis digitizer XN1332V1 Bezmaksas piegāde
Jauns 10.1 collu Ekrāna Paneli Tablet PC Touch Panel digitizer XN1332V1 Bezmaksas piegāde

€13.88 €13.18
Izpārdošana 7 collu Lenovo Tab 2 A7-10 A7-10F A7-20 A7-20F Tablet PC Panelis LCD Kombinēto displeju, touch screen digitizer montāža

7 collu Lenovo Tab 2 A7-10 A7-10F A7-20 A7-20F Tablet PC Panelis LCD Kombinēto displeju, touch screen digitizer montāža
Lūdzu, apstipriniet, ka konkrētu daļu no jūsu mašīna ir bojāta, pirms iegādāties attiecīgajām daļām.Ja jūs nevarat apstiprina konkrētas daļas atteice, lūdzu, nav to iegādāties.paldies ļoti daudz! Atgādinājums: Krievijas Draugs Pievērsiet Uzmanību, Lūdzu !!! Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilns nosaukums kārtībā sakarā

€7.63 €6.49
Izpārdošana A+ Jauns 10.1 collu Austeres T104W 3G Tablet PC Touch screen digitizer paneļa Remonts Sensors HK10DR2590 QX0730

A+ Jauns 10.1 collu Austeres T104W 3G Tablet PC Touch screen digitizer paneļa Remonts Sensors HK10DR2590 QX0730
Paziņojums Mums ir rūpnīcas profesionāli tetter cenas,lūdzu, sazinieties ar whth MUMS, ja liels daudzums. 1. Katrs ekrāns ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas & 100% strādā;Remonts/Nomaiņa vecs, salauzts, krekinga,bojāts, bojāts skārienekrāns. 2. lūdzu, atveriet planšetdatora, lai pārbaudītu touch screen savienotāja kabeli un koda numuru.Tāpēc, ka

€6.50
Izpārdošana MELNA 8 collas Dexp Ursus NS280 tablet pc capacitive touch screen stikla digitizer panelis YLD-CEG8805-ražošanas procesu kontroles-A1

MELNA 8 collas Dexp Ursus NS280 tablet pc capacitive touch screen stikla digitizer panelis YLD-CEG8805-ražošanas procesu kontroles-A1
Paziņojums : Mēs esam rūpnīcas profesionāli touch screen digitizer.Mums arī ir kyocera, vairumtirdzniecībai.Mēs piedāvājam tūkstošiem touch screen digitizer.Jo vairāk jums ir nepieciešams,daudz labāku cenu. 1. Katrs ekrāns ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas & 100% strādā;Remonts/Nomaiņa vecs, salauzts, krekinga,bojāts, bojāts skārienekrāns. 2.

€5.90 €5.48
Izpārdošana Jaunais 7

Jaunais 7" collas Huawei Honor Spēlēt Mediapad T1-701 T1 701U T1-701U LCD Displejs, Touch Screen Panelis Digitizer bezmaksas piegāde
Jaunais 7 collas Huawei Honor Spēlēt Mediapad T1-701 T1 701U T1-701U LCD Displejs Ar Touch Screen Paneli Digitizer bezmaksas piegāde

€20.81 €19.56
Izpārdošana 17.3 collu LED LCD 120HZ Ekrāna 0GN36T LTN173HT02-D02 DELL Alienware M17*17R

17.3 collu LED LCD 120HZ Ekrāna 0GN36T LTN173HT02-D02 DELL Alienware M17*17R
Brīdinājums: - Installation guide, kas nav iekļauti,, Mēs neesam atbildīgi par zaudējumiem, kas radušies iekārtas šo piederumu, lūdzu, pārliecinieties, ka jūs zināt, kā, lai to instalētu, pirms pirkšanas,Paldies par sapratni! Apraksts: * Katru Posteni, Bija 100% Pārbaudīta, Pirms Nosūtīšanas * Saderīgs ar: * To izmanto,

€130.35 €88.64
Izpārdošana Jaunu Touch Ekrāns 10.1

Jaunu Touch Ekrāns 10.1" Austeres T102MS 3G Planšetdatora Touch Panel Digitizer Stikla Sensora Nomaiņa Bezmaksas Piegāde
Lai iegādātos šo touch screen,lūdzu, atveriet planšetdatora, lai pārbaudītu touch screen savienotāja kabeli, un touch screen panelis forma ir tāda pati kā saraksta vienu pirms pirkuma. Jo tur ir dažādu touch screen savienotājs kabeļu par pašu planšetdatoru. Iepakojumā: 1gb/daudz Black touch screen.

€7.41 €6.68
Izpārdošana 8

8 "collas Lenovo Cilnes 4 Plus TB-8704X TB 8704X TB-8704V LCD + Touch Screen Digitizer Montāža Stikla
100% Testa 8 collu LCD Lenovo Cilnes 4 Plus TB-8704X TB 8704X TB-8704V LCD + Touch Screen Digitizer Stikla Pilnu komplektu Funkcijas: 1.Pavisam jaunu top lcd montāža. 2.Salabot vai Nomainīt vecās salauztu krekinga bojāts, bojāto lcd touch screen. 3.Mēs pārbaudīt tā pa vienam ,un pārliecinieties, ka tā darbojas labi . 4.Vislabāk pēc pārdošanas

€26.79 €25.71
Izpārdošana 6 collu 2k 1620x2560 mono lcd displejs nav apgaismojums, Lai DLP/GARANTIJA 405nm UV 3d printeri kontrolieris valdes Mono lcd displejs

6 collu 2k 1620x2560 mono lcd displejs nav apgaismojums, Lai DLP/GARANTIJA 405nm UV 3d printeri kontrolieris valdes Mono lcd displejs
6 collu 2k 1620x2560 mono lcd displejs nav apgaismojums, Lai DLP/GARANTIJA 405nm UV 3d printeri Hdmi kontrolieris valdes Mono lcd displejs

€80.48 €50.70
Izpārdošana Touch Screen Digitizer Jaunu HLD-TP-1518 GPS touch stikla 172*110 173*109 7.2 Collu Touch Screen

Touch Screen Digitizer Jaunu HLD-TP-1518 GPS touch stikla 172*110 173*109 7.2 Collu Touch Screen
Apraksts: Touch Screen Digitizer Jaunu HLD-TP-1518 GPS touch stikla 172*110 173*109 7.2 Collu Touch Screen Par Kuģniecības: mēs pārbaudīt tos stingri, pirms nosūtīšanas. mēs kuģis to 1-3 darba dienām, pēc jūsu maksājumu.mēs tikai kuģis saskaņā ar piegādes adresi,ja jūs vēlaties mainīt piegādes adrese,pls sazinieties

€19.08 €18.12
Izpārdošana JAUNAS Oriģinālas 8 Collu LCD Displejs, Touch Screen Panelis Digitizer Montāža Samsung Galaxy Tab T377 SM-T377 T377A T377P /V +Instrumenti

JAUNAS Oriģinālas 8 Collu LCD Displejs, Touch Screen Panelis Digitizer Montāža Samsung Galaxy Tab T377 SM-T377 T377A T377P /V +Instrumenti
Produkta Apraksts JAUNS 8 Collu LCD Displejs, Touch Screen Panelis Digitizer Montāža Samsung Galaxy Tab T377 Bezmaksas Rīki Saņēmu balts ekrāns, vai nē, parādīt? Lauza LCD ekrāna jūsu ierīci? Samazinājās planšetdatoru un Avarēja Ekrāna? Nav Atbildes, kad jūs pieskarties ekrānam? Šeit ir rezerves daļa. Pārbaudīta

€47.69 €38.15
Izpārdošana EXFO FTB-150 FTB-200 OTDR touch screen digitizer stikla touch panel

EXFO FTB-150 FTB-200 OTDR touch screen digitizer stikla touch panel
Apraksts: EXFO FTB-150 FTB-200 OTDR touch screen digitizer stikla touch panel Par Kuģniecības: mēs pārbaudīt tos stingri, pirms nosūtīšanas. mēs kuģis to 1-3 darba dienām, pēc jūsu maksājumu.mēs tikai kuģis saskaņā ar piegādes adresi,ja jūs vēlaties mainīt piegādes adrese,pls sazinieties ar mani pirms laika.kā lai

€26.02 €24.72
Izpārdošana Jaunais 7

Jaunais 7" collu planšetdatoru LCGB0701064FPC-A1 touch screen capacitive panelis 80701-0A5501A Tablet pc LCGB0701064
Sākotnējā 7 collu planšetdatora ekrāns ārējais ekrāns, capacitive panelis 80701-0A5501A Tablet pc Bezmaksas piegāde lūdzu, atveriet planšetdatora, lai pārbaudītu touch screen savienotāja kabeli un koda numuru.Tāpēc, ka tur ir dažas tabletes ar dažādiem touch screen savienotājs kabeļu par pašu planšetdatoru.Mēs vienkārši varam garantēt

€8.67 €8.24
Izpārdošana 2.6 collu LCD ekrānu par GARMIN EDGE 830 Velosipēdu GPS LCD displeja Ekrāns ar Touch screen digitizer un dubultā novietotās lentes

2.6 collu LCD ekrānu par GARMIN EDGE 830 Velosipēdu GPS LCD displeja Ekrāns ar Touch screen digitizer un dubultā novietotās lentes
Ātri Detaļas: Preces nosaukums 2.6 collu LCD ekrānu par GARMIN EDGE 830 Velosipēdu GPS LCD displeja Ekrāns ar Touch screen digitizer un dubultā novietotās lentes Stāvoklis izmantot Izmēra 2.6 collu Modelis MALU 830 LCD Ekrāns Padomi: Dārgais draugs,paldies par jūsu pārlūkošanas.Šo saistīto

€47.22 €42.50
Izpārdošana 9.7

9.7" LCD Apple iPad 2 6 Gaisa A1567 A1566 9.7" AAA+ Klases LCD Displejs, Touch Screen Digitizer Montāža Nomaiņa
100% Grade AAA LCD Displejs, Touch Screen Digitizer Montāža Nomaiņa Apple iPad 2 6 Gaisa A1567 A1566 9.7 Padomi: 1.Lūdzu, pārbaudītu to, pirms instalācijas. (Atcerieties!!!) 2.LCD ir Trausls un viegli salauzt vai darba unproperly uzstādīšanas kļūdas. 3.Ja jums nav labi aizvieto LCD, lūdzu, darīt to ar profesionāli, vai remontdarbnīcu. 4.

€92.40 €79.46
Izpārdošana Jauno 7 Collu KV-PG1076-ražošanas procesu kontroles-A0 Touch Screen Digitizer Sensors Tablet PC Rezerves Daļas Panelis Priekšējā Stikla

Jauno 7 Collu KV-PG1076-ražošanas procesu kontroles-A0 Touch Screen Digitizer Sensors Tablet PC Rezerves Daļas Panelis Priekšējā Stikla
Lai iegādātos šo touch screen,lūdzu, atveriet planšetdatora, lai pārbaudītu touch screen savienotāja kabeli un ekrāna forma. Jo tur ir dažādu touch screen savienotājs kabeļu par pašu planšetdatoru. Mēs vienkārši varam garantēt viens saņemta būs savietojama ar planšetdatoru, ja skārienjutīgā ekrāna ir ar vienu un to pašu savienotājs

€5.19 €4.41
Izpārdošana Piegādes mindray BC-3000 P.M.Ē.-3200 LCD Kabelis BC-3000PLUS ekrānu piemērots Tikai LM100SS1T522 LM100SS1T52 versija

Piegādes mindray BC-3000 P.M.Ē.-3200 LCD Kabelis BC-3000PLUS ekrānu piemērots Tikai LM100SS1T522 LM100SS1T52 versija
Piezīme: Lūdzu, noņemiet ierīces aizmugurējo vāciņu, pērkot, rūpīgi pārbaudiet displeja modelis un saskarnes.Piemērots tikai LM100SS1T52 LM100SS1T522 versiju, lūdzu, saprast. Kāpēc izvēlēties tieši mūs 1. Zelta piegādātāja apliecināts ar KYOCERA. Mēs esam apņēmušies, lai nodrošinātu 100% jaunu oriģinālu. 2.

€43.67 €26.21