JAKCOM SE3 Sporta Bezvadu Austiņas Labākā dāvana ar pro gadījumā, bezvadu austiņām ugreen oficiālajā veikalā auricolari labdien,

€15.33

SKU: a114476
Kategorija: Austiņas & Austiņas
Akciju sociālajos medijos:

Tagi: akumulatora ugreen bluetooth, veikals bezvadu austiņas, crankset hollowtech, 5g mobilo telefonu, kleitu mežģīnes vasaras, hibi, ugreen oficiālajā veikalā, UGREEN, hello kitti, ugreen iphone austiņas.

JAKCOM SE3 Produkta Apraksts

JAKCOM SE3 Profesionālo Sportu, Bezvadu Austiņas

Anti-pilināmā| 10g plānas ķermeņa | ūdensizturīgs iedarbību ipx4

Nē microphonics | TWS taisnība bezvadu | 12 stundu izturības

Profesionālās Sporta Austiņas No. 1: Fixedness

SE3 pieņem aizmugurē karājas dizains, efektīvi pārvedumi austiņas centrālo punktu, lai ārējās auss kaulu, tāpēc, ka austiņas ir trīs atbalsta punkti ar dažādām pozām un atbilst trīsstūrveida stabilitātes principu, tādējādi novēršot SE3 no nokrist jebkurā intensīvu kustību.

Profesionālās Sporta Austiņas Nr.2: Vieglums

Austiņas ir izgatavotas no PEEK īpašu projektēšana sveķi aviācijas nozares kategoriju, ar lielisku mehāniskās īpašības un ļoti viegls blīvuma īpašības, padarot vienu austiņu svērumu 10g - līdzvērtīga svara divas A4 papīra loksnes, lai valkātājiem var justies plānas, ja valkā to.

Profesionālās Sporta Austiņas No. 3: Ūdensnecaurlaidīgs

Visu austiņas pieņem iedarbību ipx4 ūdensizturīgs likmi, neatkarīgi no tā, vai sviedri vai lietus, kas neradīs kaitējumu SE3, tādējādi piedāvājot vairāk lightsome iekštelpu un āra sporta pieredze.

Profesionālās Sporta Austiņas Nr 4: Ne Microphonics

Pieņemto TWS taisnība bezvadu konstrukcija pilnībā novērš svara un radītā berze tradicionālo austiņu vadu kontroles sporta un nomāc "microphonics (1).

(1).

Microphonics: vibrācijas radīto austiņu kabeli sports ir nodoti tieši auss kanālā, izmantojot austiņu kabeli dēļ ārējiem sadursmes vai gaisa berzi, kas rada nepatīkamus berzes skaņas.

Profesionālās Sporta Austiņas No. 5: Savienojuma Stabilitāti

Iebūvēts TWS dual-savienojums bluetooth 4.2 čipu ir stabils savienojums, ātra un garās distances, un ir pilnībā savietojama ar dažādu bluetooth versijas smart ierīces - mobilo telefonu, planšetdatoru, portatīvo vai galda DATORU.

Profesionālās Sporta Austiņas No. 6: Izturību

Divas 100mA enerģijas šūnas, kas pieejami līdz 12 stundām nepārtrauktu spēlēt, 60 minūtes, ātrā uzlāde, akumulatora displejs, iPhone, iPad jauda.Ar vienu uzlādes, SE3 var izmantot mācību nedēļa plānu.

Profesionālās Sporta Austiņas No. 7: Skaņas Kvalitāti

Kas izstrādāta, pamatojoties uz AKG374BT tehnoloģijas, un tas ir aprīkots ar 0,5 mm plānas vibrējošais diafragma, SE3 piedāvā lielisku skaņas, plašu skaņas lauku, un straujš bass, padarot jums rodas pieskaroties mūzikas veiktspējas sporta nodarbību laikā.

Profesionālās Sporta Austiņas No. 8: Viegli Izmantot

Integrētā SE3 austiņas pieņem pogas, kas parasti atrodas uz tradicionālo austiņu kabeli, padarot jūs ātri kontrolēt mūziku vai zvani sporta nodarbību laikā.

Profesionālās Sporta Austiņas No. 9: Zvanus Brīvroku Režīmā

Aprīkots ar QuietCommunication2 aktīvo skaņas ekvalaizera un duālais mikrofonu sistēma, tā var dinamiski pielāgot fona troksni un nodrošina skaidru zvanu efektu, lai jūs dažādās vidēs.Tikmēr, SE3 var arī sniegt jums ar roku-bezmaksas pakalpojumus, piemēram, sarunu raidījums.

Profesionālās Sporta Austiņas No. 10: Balss Asistents

Kā mākslīgais intelekts balss palīgs pilnībā saderīgi ar IOS un ANDROID, to var nosūtīt balss norādījumus, lai mobilo telefonu, izmantojot SE3 iebūvēts MIKROFONS, efektīvi novēršot pārmērīgu darbību sportā.

Iepakojuma un Parametriem,

Produkts modelis: JAKCOM SE3

Bluetooth versija: V4.2+EDR

Savienojuma attālums: aptuveni 10 metri

Frekvenču diapazons: 20Hz - 20KHz

Akumulatora kapacitāte: 100mAh x 2

Uzlādes laiks: aptuveni 1 stunda

Akumulatoru tips: litija jonu polimēru akumulators

Ieeja: 5V1A

Iepakojuma izmērs: 75 mm x 35 mm x 71mm

Biežāk Uzdotie Jautājumi

Maksājumu Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.Pasūtījums tiks automātiski slēgts pircējs nav samaksājis pēc 20 dienām.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Iepakojuma JAKCOM SE3 Profesionālo Sportu, Bezvadu Austiņām Iepakojums Detaļas:

Iekšējā Balta Kaste: Vienības G. W ir par 53g, Vienības Lielums ir 75mm x 71mm x 33mm;

Ārējā Brūna Kaste: Vienības G. W ir par 14768g, Vienības lielums ir 53cm x 29cm x 37cm , Max ar 266pcs Profesionālo Sportu, Bezvadu Austiņām.

Shippment WORLDWIDE SHIPPING. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atsauksmes Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kamēr padarīt jūs esat apmierināts ar mums.Paldies par sapratni!

Paziņojums Bezvadu
Izturība 16
Ar Mikrofonu
Labākais Mača Austiņas
Zīmola Nosaukums jakcom
Vadības Pogas
Līnijas Garums 0m
Vocalism Princips Hibrīda tehnoloģijas
Funkcijas Ar Mikrofonu
Bezvadu Tips Bluetooth
Austiņu Spilventiņi Materiāls Silikona
Kontaktdakšas Tips NAV
Karstā Pārdošanas Lieta
Kodekiem Apt-X
Modeļa Numurs SE3
Skaļuma Kontrole
Stils Auss Āķis
Kopējie Harmoniskie Kropļojumi 0.06%
Uzlādes Metode Kabelis
Ūdensizturīgs
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Frekvenču Diapazons 5 - 46500Hz
Savienotāji USB
Magnēta Tips Ferīta
Earcups Tips Noslēgtā
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Vadītāju Skaitu, 2
Iepakojuma Saraksts Uzlādes Kabelis
Veicināšana ar Veikals
Bezvadu
Bluetooth Versija 5.0
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Atbalsts APP
Jutība 125dB

Uzraksti atsauksmi!


Jūs varat arī patīk

Izpārdošana KZ Ūdensizturīgs Aptx Blueooth Modulis 4.1 Bezvadu Uzlabot Moduļa Kabeli, Noņemams Vads Attiecas Oriģinālās Austiņas ZS10 ZSAZST ZS6

KZ Ūdensizturīgs Aptx Blueooth Modulis 4.1 Bezvadu Uzlabot Moduļa Kabeli, Noņemams Vads Attiecas Oriģinālās Austiņas ZS10 ZSAZST ZS6
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Uzmanību, Lūdzu, šai saitei tikai Bluetooth Modulis, bez austiņām, lūdzu, skatiet clear.KZ Augstas Veiktspējas Bluetooth Modulis Uzlabot Vadu CSR8645 Čipu APT-X Lossless Transmissio 4.1+EDR, Palielināt Likmi, IPX5 Ūdensnecaurlaidīgs

€18.70 €11.78
Izpārdošana Bezvadu Austiņas i7s TWS Mini auss Bezvadu Bluetooth Austiņas Stereo Austiņu Austiņas Ar Mic Visiem Smart Tālruni

Bezvadu Austiņas i7s TWS Mini auss Bezvadu Bluetooth Austiņas Stereo Austiņu Austiņas Ar Mic Visiem Smart Tālruni
kā lietot: 1> Lūdzu, pārbaudiet, vai austiņa ir stājies pāra izveides režīms. 2> nosaukums šai austiņai ir i7s-tws. 3> ņemot vērā to, ka tās izmēri ir pārāk mazi, jums ir nepieciešams, lai regulētu skaļumu jūsu viedtālrunis.Tur ir tikai viena poga, austiņas, lai ieslēgtu/izslēgtu/atbildēt uz zvanu vai atteikties atbildēt uz zvanu.Ja nav savienojuma:

€14.09
Izpārdošana DDJ bezvadu bluetooth 5.0 austiņas kaula vadāmība austiņu ūdensizturīgu IP66 sporta spēles skaļrunis ar mikrofonu, lai xiaomi

DDJ bezvadu bluetooth 5.0 austiņas kaula vadāmība austiņu ūdensizturīgu IP66 sporta spēles skaļrunis ar mikrofonu, lai xiaomi
★ Par ddj zīmola ❤ Ar ddj Oficiālajā veikalā Ķīnā ir pārdot austiņas jau vairāk nekā 10 gadus pētniecības un attīstības vēsture.Mēs esam nopietna un profesionāla par kaula vadāmība austiņas.Ja jūs nākt šeit, es uzskatu, ka jums nebūs vīlušies. ◕‿- DDJ ietver kaula vadāmība, austiņas,austiņas,ausu āķi,neckband,virs

€39.89 €27.92
Izpārdošana REMAX Bezvadu HIFI Salokāms Portatīvo Subwoofer Austiņas Bluetooth 5.0 Stereo Mūziku ar Austiņām, Lai Xiaomi Apple Smart Tālruni

REMAX Bezvadu HIFI Salokāms Portatīvo Subwoofer Austiņas Bluetooth 5.0 Stereo Mūziku ar Austiņām, Lai Xiaomi Apple Smart Tālruni
REMAX Bezvadu HIFI Salokāms Portatīvo Subwoofer Austiņas Bluetooth 5.0 Stereo Mūziku ar Austiņām, Lai Xiaomi Apple Smart Tālruni Produkta Informācija: Nosaukums: Ultra-plānas bezvadu bluetooth austiņas Modelis: RB-700HB Produkta Krāsa: balta, zaļa, melna Bluetooth Bezvadu Versija: 5.0 Pārraides Attālums:

€41.63 €29.97
Izpārdošana Remax RB-300HB 550HB touch vadītājs bezvadu Bluetooth austiņas mūzikas mīļotājs augstas kvalitātes AUX interfeiss

Remax RB-300HB 550HB touch vadītājs bezvadu Bluetooth austiņas mūzikas mīļotājs augstas kvalitātes AUX interfeiss
RB-300HB Remax Pārraides rādiuss: 10M Lietošana: galvas apģērbi tips Zīmols: Remax Modelis: 300HB Iepakojuma tips: Oficiālais Standarts Vai vienas ausis: divpusējiem stereo Bluetooth versija: 4.1 Krāsa: Brūna, zaļa, melna Pārraides rādiuss: 10M RB-550HB Remax Pārraides rādiuss:

€45.96
Izpārdošana SOMIC MS300 3.5 mm Bluetooth 5,0 Vairāk-Ear Austiņu CVC Trokšņa Samazināšanas Stereo Mūzika, Sports Vadu Bezvadu Austiņas Spēļu withMiC

SOMIC MS300 3.5 mm Bluetooth 5,0 Vairāk-Ear Austiņu CVC Trokšņa Samazināšanas Stereo Mūzika, Sports Vadu Bezvadu Austiņas Spēļu withMiC
SOMIC MS300 3.5 mm Bluetooth 5,0 Vairāk-Ear Austiņu CVC Trokšņa Samazināšanas Stereo Mūzika, Sports Vadu Bezvadu Gaming Austiņas ar Mikrofonu Motīvs: 1. Jaunas paaudzes Qualcomm QCC Bluetooth 5.0 procesors, ātrāks un stabilāks, transmisijas. 2. Iebūvēts augstas kapacitātes 1000mAh akumulatora lietošanas laiku, var sasniegt 72 stundas

€27.34 €15.86
Izpārdošana JAUNAS Oriģinālas KUMIHO 2 TWS bezvadu austiņas, subwoofer Bluetooth 5.0 atbalsta bezvadu uzlādes PK i200 i500 i10000 i5000 i9000TWS

JAUNAS Oriģinālas KUMIHO 2 TWS bezvadu austiņas, subwoofer Bluetooth 5.0 atbalsta bezvadu uzlādes PK i200 i500 i10000 i5000 i9000TWS
JAUNAS Oriģinālas KUMIHO 2 TWS bezvadu austiņas, subwoofer Bluetooth 5.0 atbalsta bezvadu uzlādes PK i200 i500 i10000 i5000 i9000TWS Nuevas características: Atbalsta bezvadu uzlādes funkcija * NUEVO * Conexión de animación emergente (abre la tapa, nē, es necesario sacar los auriculares) Android abre la tapa para buscar el nombre del bluetooth y el emparejamiento.Tiempo

€57.24 €28.05
Izpārdošana Sākotnējā Lenovo LP40 bezvadu austiņas TWS Bluetooth Austiņas Touch Kontroli Sporta Austiņas Stereo Earbuds Par Android Tālrunis

Sākotnējā Lenovo LP40 bezvadu austiņas TWS Bluetooth Austiņas Touch Kontroli Sporta Austiņas Stereo Earbuds Par Android Tālrunis
Ņemiet vērā,: Eiropa 2020 jaunumi tws Lenovo LP40 LP1 LP1S LP2 Ideāls jauninājums Attiecībā uz skrāpējumiem, lūdzu, skatiet FAQ beigās Pēc tam, kad jūs saņemsiet LP40 ,Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms

€22.01 €11.00
Izpārdošana 1gb Portatīvo M8 Mini Auss Bluetooth 4.2 Bezvadu Austiņas Mūzikas Austiņas Austiņu Sporta Austiņas Austiņas Viedtālrunis

1gb Portatīvo M8 Mini Auss Bluetooth 4.2 Bezvadu Austiņas Mūzikas Austiņas Austiņu Sporta Austiņas Austiņas Viedtālrunis
M8 Mini Auss Bluetooth 4.2 Bezvadu Mūzikas Austiņas Austiņu iPhone Android Specifikācijas: Bezvadu austiņas ir mini un viegls. Uzglabāšanas gadījumā ļauj ērti veikt austiņas. Tā pieņem Bluetooth 4.2 mikroshēma, kas ir aprīkotas ar zemu enerģijas patēriņu. Posteņa Nosaukums: Bluetooth Austiņas Materiāls:

€7.35 €3.45
Izpārdošana Silts Beanie Bluetooth 5.0 LED Cepuri Naktī Staigāt Darbojas Bezvadu Mūzikas Atskaņotāja Austiņu Smart Vāciņš ar MIC Sporta Adīta Cepure

Silts Beanie Bluetooth 5.0 LED Cepuri Naktī Staigāt Darbojas Bezvadu Mūzikas Atskaņotāja Austiņu Smart Vāciņš ar MIC Sporta Adīta Cepure
LED Izgaismotas Mūzikas Trikotāžas Beanie Cepure Medību Kempings Darbojas Uzlādējams Ziemā Silts Bezvadu Bluetooth Austiņu Smart Cap Specifikācija: Krāsa: Melna Materiāls: Akrils Bluetooth Protokols: V5.0 +EDR Akumulatora Kapacitāte: 200mAh Spēlēt Ilgums: 6-7 Stundas Gaidīšanas Laiks: 48 Stundas Uzlādes

€6.48 €4.54
Izpārdošana TyRoq TY16 Elpošanas gaismas TWS earbuds Bezvadu austiņas Bluetooth 5.0 Valkā droši 20h nepārtraukti spēles laiks Krāsains

TyRoq TY16 Elpošanas gaismas TWS earbuds Bezvadu austiņas Bluetooth 5.0 Valkā droši 20h nepārtraukti spēles laiks Krāsains
TyRoq TY16 TWS earbuds ar īpašu dizainu Piedāvājam 20 stundām mūzikas atskaņošanas laiku;ekskluzīvs dizains ar elpošanas gaismas dizains;karājas pie auss, dizains,valkā droši;izmantojot Φ12 liels runātājs vadītāja,celt augstas kvalitātes balss kvalitāti. Valkā droši,piemērots daudz dažādu situāciju Izjādes,Kāpšana,Braukšana,Biznesa

€86.71 €41.63
Izpārdošana ANC, Bluetooth Austiņas, Lai Sporta, Aktīvās Trokšņu Slāpēšanas Bezvadu Earbuds Ar Mikrofonu Spēļu Austiņas Ar Lietu Kaste

ANC, Bluetooth Austiņas, Lai Sporta, Aktīvās Trokšņu Slāpēšanas Bezvadu Earbuds Ar Mikrofonu Spēļu Austiņas Ar Lietu Kaste
Profesionālās Aktīvās Trokšņu Slāpēšanas Earbuds - To izmantot ANC tehnoloģija, kas uztver apkārtējās skaņas ar mikrofoniem, apstrādā ienākošo skaņas viļņus un rada pretēju viļņi, lai kompensētu tos.Tas samazina fona troksni līdz 25 dB.Ļauj jums baudīt mūziku bez ārējas iejaukšanās ANC režīmā ar mūsu Bluetooth austiņas. Augstas

€42.74 €21.37
Izpārdošana TWS 5.0 Bluetooth Austiņas Bezvadu Stereo HIFI Skaņas Sporta Austiņas, Brīvroku Bluetooth Headphons USB Earbuds

TWS 5.0 Bluetooth Austiņas Bezvadu Stereo HIFI Skaņas Sporta Austiņas, Brīvroku Bluetooth Headphons USB Earbuds
Specifikācijas: 1. Bezvadu Versija :V5.0+EDR 2. Pretestība: 32Ω 3. Austiņu Akumulatora: Viena puse 55mAh 4. Uzlādes laiks: 1-2 stundas 5. Sarunu laiks: apmēram 3-4 stundas. 6. Atskaņošanas laiks: apmēram 3-4 stundas 7. Gaidīšanas laiks: up to120 8 stundas. Bateriju tips: Uzlādējams litija jonu polimēru akumulators; Piezīme: Atbalsta

€13.30 €6.52
Izpārdošana DDJ Bluetooth Bezvadu Austiņas Kaula Vadāmība Austiņas Touch Kontroli Waterpoof Sporta Office Austiņas, 8-12h Akumulatoru Dzīvi Jaunas

DDJ Bluetooth Bezvadu Austiņas Kaula Vadāmība Austiņas Touch Kontroli Waterpoof Sporta Office Austiņas, 8-12h Akumulatoru Dzīvi Jaunas
ddj jaunu tehnoloģiju kaula vadāmība austiņas, lai Visi telefonu/datoru / tablete tālrunis / TV, tik ilgi, kā tas ir ar Bluetooth.(Ūdensnecaurlaidīga un sweatproof) Spēlēt aptuveni 8 stundas Produkta svars: 27 g Produkta izmēri: Izmērs: garums: 155MM platums: izmantots 125mm; augstums: 53MM Virziena Audio Black Tehnoloģija Graujošu, jaunu pieredzi Smart

€74.07 €25.92
Izpārdošana JBL T280 TWS Bluetooth Bezvadu Earbuds HARMAN Sporta Mini Bluetooth Austiņas, Bezvadu Earbuds Ar Uzlādes Gadījumā Mikrofons

JBL T280 TWS Bluetooth Bezvadu Earbuds HARMAN Sporta Mini Bluetooth Austiņas, Bezvadu Earbuds Ar Uzlādes Gadījumā Mikrofons
JBL T280 TWS Bluetooth Bezvadu Earbuds HARMAN Sporta Mini Bluetooth Austiņas, Bezvadu Earbuds Ar Uzlādes Gadījumā Mikrofons Apraksts: Šī jaunā modernizētas taisnība JBL bezvadu T280 TWS austiņas ar smart uzlādes doks ir pavisam skaņas efektu.Aprīkots ar Bluetooth 5.0, IPX5 ūdensizturīgs un smart touch dizaina, šis pāris vieglas austiņas

€126.39 €97.33
Izpārdošana Plantronics Backbeat Pro2 Trokšņa Samazināšanas Bluetooth Austiņas HiFi Mūzika Bezvadu Austiņas Mikrofons Atbalsta Xiaomi Huawei

Plantronics Backbeat Pro2 Trokšņa Samazināšanas Bluetooth Austiņas HiFi Mūzika Bezvadu Austiņas Mikrofons Atbalsta Xiaomi Huawei
Specifikācija Sarunas ilgums: 24 stundas sarunu ilgums / 6 mēnešu gaidīšanas laiks Aptx kodeks: zema latentuma Bluetooth savienojumu diapazons: 100M Balss uzvednes amats: intelligent uzvedni par austiņu, zvanu laikā, mute un savienojuma statusu Audio profils: Uzlabotais Audio pielāgošana profils (A2DP), AVRCP, AAC Bluetooth v4.0: Austiņas / brīvroku

€226.34 €147.12