Android 10.1 Par Peugeot 206 2000 -2016 Multivides Stereo Auto DVD Atskaņotājs Navigācija GPS Radio

€93.66

SKU: a110484
Akciju sociālajos medijos:

Tagi: peugeot android karte, automašīnas radio, Peugeot 206, peugeot 5008 augstu peld 2017, peugeoz 206 radio, kia sportage touch screen auto dvd atskaņotājs, peugeot 206 radio android, peugeot 206 radio, gps android, riekstu peugeot 307, daļa peugeot 2008.

Cena, ieskaitot visus Vadus, kā norādīts zemāk:

sākotnējā elektriski vadi: 1 gab.

RCA vads:1 gab.

Atpakaļskata kamera Vadi:1 gab.

USB vadi: 2 gabali

GPS vadi: 1 gab.

4G Veids ir SIM kartes slots un Signāla antena !

Ar syetem navigācijas:tīra un patiesa Android 8.1

Izmērs :

Kā pārliecināties, ka mūsu auto dvd der jūsu auto?Ja jums nav pārliecināts par to , tikai dod mums priekšstatu par jūsu automašīnu konsoles !mūsu inženieri var palīdzēt jums pārbaudīt to .

Iezīmējiet: 1. Quad Core 2. Android OS 8.1 3. Uzcelta AV-Out (atbalsta, savieno visas skatu uz pagalvi monitors) 4, WIFI Versija Uzcelta 1G RAM un 16.G ROM, Augstāku cenu WIFI+4G versiju Veidot 2G RAM un 32G ROM. 5, kas Celta 2USB ievadi , tas var atskaņot Mūziku/Filmas/Foto no vietējā Diska vai savienota TF Kartes.

** Par Pamata Funkcijas: Funkcija operētājsistēma: Android 8.1 Displeja izmērs: 10 collas PROCESORS: 1.2 Ghz Quad-core Izšķirtspēja: 1024*600, Dot jums kvalitatīvu vizuālo pieredzi.Ekrāns: Capacitive Touch ir tieši tas, kas ir piemērots jums OBD: Atbalsta WiFi :Atbalsts.atbalsts tiešsaistes video,filmas, mūzika, radio, Youtube, Yahoo, MSN...USB Slots;Atbalsta GPS:Atbalsts, Lejupielādes navigācijas App padara jūsu auto kļūst GPS navigator OSD valoda: angļu,krievu,vācu, franču, itāļu, spāņu, arābu, ivrita, Japāņu, čehu, portugāļu, rumāņu, turku, korejiešu un citās 46 valodās.u.c. > Atbalsta Android TPMS: Reālā laika displeju, 4 riepas " spiediena un temperatūras, kad riepu spiediena vai temperatūras robeža ir pārsniegta, signalizācija, tiks iedarbināta nekavējoties.Nav iekļauti TPMS >Atbalsta 4G tīklu 4G veidi ir 4G SIM kartes slots un iebūvēts wifi, vienalga, kur jūs braucat, jūs varēsiet baudīt fun no interneta sērfošanu , ļauj tiešsaistes navigācija/ mūzika /filmas utt.Lūdzu, ievadiet SIM karti, pirms ieslēdziet ierīci.ietver 4G kartes slots , un 4G antenu !

Iebūvēts bluetooth rokas bezmaksas zvana.Grāmatas fuction(ir iespējami mobilo sakaru atbalsts, Bluetooth, kontakti produkcija).Var izveidot savienojumu ar jūsu tālruni, un mūsu OBD dongle vienlaicīgi.A2DP Bluetooth mūzikas(pieejams mobilais atbalsta Bluetooth audio izeja).Nevar atbalstīt:failu pārsūtīšanas,interneta koplietošana.

FM/AM Radio Automātiska vai manuāla staciju meklēšanas funkcija, FM/AM radio (ESMU 2 joslām,FM 3 datumi

Izmantojot Easy-Connect APPS,jums vajadzētu savienot jūsu android viedtālrunis ar šo ierīci, izmantojot USB uzlādes kabelis un Bluetooth.jūs varat spogulis saites pievienotās android smart tālrunis displeja, piemēram, galvenā izvēlne,foto/video,Online navi kartes.arī jūs varat kontrolēt saistīti Android Smart Tālrunis par šo vienību.tā varētu atbalstīt lielākā daļa Android Smart Tālrunis.Iphone,izmantojiet wifi savienojumu,jūs varat spoguļi vienības,bet nevar kontrolēt .

Atpakaļskata kamera, Kad auto Atpakaļgaitā, šis auto DVD automātiski pārslēdzas uz rezerves fotokameras attēlu apskates autostāvvieta līnijas.

Atbalsta Ciparu TV kastē, Viegli uzstādīt , ļauj jums un jūsu ģimenei baudīt TV programmas jebkurā laikā.Atbalsta DVB-T, DVB-T2, ATSC, ISDB-T.

Padomi: Nedrīkst ietvert TV kastē

Atbalsts Priekšā DVR kamera.

Tips: Nav iekļauta DVR kamera, piedāvāju jums iegādāties ar auto dvd kopā.

Atbalsta visas galvenās lietojumprogrammas ar kartes galvas vienības Junsun atbalsta praktiski visus pieteikumus, ar kartes (Yandex maps, google maps, waze utt.).Jūs varat lejupielādēt savu iecienītāko programmu, izmantojot google play.

Multimedia Player "

1024*600 ekrāna izšķirtspēja, kas atbalsta HD 1080P video displeju.Iebūvētie wifi, lai baudītu tiešsaistes mūzika un videoklipi.Atbalstu displejs ar USB un SD Karti.Atbalsta Media Formāts:JPEG,DVD-R/RW,CD,WMA,Mp3,DVD-RAM,Mp4,utt.

> WIFI versoin UI

>4G +wi-fi Versija UI

Visas preces ir pavisam jaunu tieši no rūpnīcas.Gadījumā, ja jūs saņemsiet bojātu preci, lūdzu sazināties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad paraksta par saņemšanu.Mēs atmaksāsim vai aizstāt to.

Atpakaļ 7 dienu laikā pēc saņemšanas var atmaksas (izslēgt piegāde, kravu)

Atgriezties 20 dienu laikā pēc pieteikuma saņemšanas var aizstāt.

Atgriešanās 1 gads no iegādes brīža, var remontēt.

Tā ir klienta atbildība, lai samaksātu par atgriešanos pastmarkas un nosūtīt preci atpakaļ pie mums.Mēs nosūtīsim atpakaļ pie mūsu izmaksām.

Visu atdevi apstiprina mūsu pēc dienesta darbiniekiem, mēs neesam atbildīgi par jebkuru atgriešanās paketi bez iepriekšēja brīdinājuma.

Nav bojāts atgriežas, būs administratīvās piemērot maksu.

VIENU Gadu Rūpnīcas Garantija(papildaprīkojuma).

Garantija tiks anulēta no:

(1) Zaudējumus, kurus nodarījis: Liekas valkāt & asaru, netīrumiem, ļaunprātīgi, nepareizas uzstādīšanas vai darbību, nevērību, nelaimes gadījumu.

(2) zaudējumiem, kas radušies nepareiza iepakojuma kad pircēji atgriezto preci pie mums.

(3) Ja objekts tika izjauktas, vai arī remontēts, izmantojot neatļautas personas.

Par Strīdu un Atgriezenisko saiti: 1. Pēc tam, kad mēs nosūtīt savu sūtījumu, jūs varat izsekot paku pa izsekošanas skaits, kas tieši. 2. Visas automašīnas dvd ir labi pārbaudīta serveral reizes noteikti pirms nosūtīšanas, jūs varat uzticēties mums un mēs nosūtīsim labas kvalitātes produktu. 3. Pēc tam, kad jūs saņemat preci, ja jums ir kādas neskaidrības un jautājumi par produktu, vai uzstādīšanas, jūs varat sazināties ar mums uzreiz, saskaņā ar rīkojumu ziņas, mēs palīdzēsim jums atrisināt un piegādes labs risinājums jums. 4. Lūdzu, neatveriet strīdu tieši, vai arī tā tiks apstrādāti vairāk nekā Autoxxl.lv strīdu komanda.kas mēs nevaram palīdzēt jums par problēmu, un jums būs jāgaida ilgāks laiks, lai atrisinātu jūsu problēmu. 5. Ja jums patīk mūsu produktu, var es lūdzu jūsu palīdzību, lai atstāt pozitīvas atsauksmes un labus attēlus, lai jūsu pasūtījumu?Tas ir liels iedrošinājums un atbalsts, lai mums, mēs darīsim labāk un labāk nākotnē.

Īpašas Pazīmes TV
Displeja Izmērs 9"
OSD Valodas 47 Zviedru
OSD Valoda 3 Igaunijas
OSD Valoda 1 Ķīniešu (Vienkāršotā)
Postenis Svars 2.5kg
OSD Valoda 21 Ķīniešu (Tradicionālā)
ROM 16.G
Digital Media Formāts 3 JPEG
Max Ārējā Atmiņa 256G
OSD Valoda 13 Maltas
OSD Valoda 14 Serbu
OSD Valoda 12 Turku
Din Double Din
OSD Valoda 5 Hindi
OSD Valoda 10 Somu
Īpatnības 8 Wifi Funkcija
Īpatnības 6 Lādētājs
OSD Valoda 36 Krievu
OSD Valodas 29 Franču
OSD Valodas 39 Latviešu
OSD Valoda 2 angļu
OSD Valodas 27 Arābu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
OSD Valoda 32 Rumāņu
OSD Valodas 44 Portugāles
OSD Valodas 17 Ebreju
OSD Valoda 42 Īru
OSD Valoda 30 Armēņu
OSD Valodas 40 Indija Urdu
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli PEUGEOT
OSD Valoda 15 Lietuvas
OSD Valoda 18 Vācu
TF/Micro SD Slots 0
OSD Valodas 45 Dāņu
OSD Valodas 19 Korejiešu
OSD Valodas 41 Filipīniešu
OSD Valoda 9 Bulgāru
Digital Media Formāts 2 mp4
OSD Valoda 7 Grieķu
OSD Valoda 24 Poļu
Īpatnības 9 Atbalstu Var-Autobusu
OSD Valodas 37 Malajietis
Sertifikācija NAV
Out Power 4*45w
OSD Valoda 6 Čehu
Digital Media Formāts mp4
OSD Valodas 43 Indonēzija
OSD Valoda 28 Spāņu
Īpašas Pazīmes 3 Bluetooth
OSD Valoda 31 Azerbaidžāņu
Peugeot Modelis 2008
OSD Valodas Latīņu
OSD Valodas 23 Persiešu
OSD Valodas 33 Baltkrievijas
Īpašas Pazīmes 1 Radio Uztvērējs
Speciālās Funkcijas 4 mobilais tālrunis
OSD Valoda 38 Ukrainas
OSD Valoda 8 Vjetnamiešu
Īpatnības 11 Iebūvēts Skaļrunis/Mikrofons,
Spriegums 12V
OSD Valoda 35 japāņu
Interfeiss sīkāk
Īpašas Pazīmes 2 Touch Screen
Rezolūcija 1024*600
OSD Valoda 34 Holandiešu
OSD Valoda 11 Slovāku
OSD Valoda 22 Welsh
OSD Valodas 26 Norvēģu
OSD Valoda 20 Itāļu
Digital Media Formāts 1 WMA
Īpatnības 10 Atbalsta Stūre Kontrole
Īpatnības 5 MP3 Atskaņotāji
Modeļa Nosaukums 2
Materiāla Tips Alumīnija sakausējuma + ABS + capacitive touch ekrāns
Operētājsistēmas Android
OSD Valoda 25 Maķedoniešu
OSD Valoda 16 Slovēņu valodā
Īpašas Pazīmes 7 Iebūvēts GPS
Īpaša Iezīme Atbalsta Stūre Kontrole
Zīmola Nosaukums Runningnav
OSD Valoda 46 Taizemes
Postenis Izmēra sīkāk
Operatīvā ATMIŅA 1G
OSD Valoda 4 Latīņu

Uzraksti atsauksmi!


Jūs varat arī patīk

Izpārdošana Android 10 BMW E90 E91 E92 E93 M3 Stereo Galvas Vienības, Auto GPS Sat Nav Radio BT Spogulis Saites OBD2 DVR RDS DAB 4G WIFI DTV Canbus

Android 10 BMW E90 E91 E92 E93 M3 Stereo Galvas Vienības, Auto GPS Sat Nav Radio BT Spogulis Saites OBD2 DVR RDS DAB 4G WIFI DTV Canbus
Saite šādi ir, lai jūs varētu nopirkt aksesuāri & atpakaļskata kamera ar stereo kopā , paldies par jūsu atbalsta stereo nāk ar piederumiem, kā attēlā piederumi rāda, ja jums ir vajadzīgi citi vadu kabeli vai aksesuāri, instalēšanu ,tad jums ir jāpērk atsevišķi. Ja mēs to nosūtām no Ķīnas caur DHL ,Ja ir muitas nodokļiem, kad pienāk

€161.33 €138.74
Izpārdošana Android 10.0 4+128G PX6 Par KIA Carnival Sedona-2018 Auto Multimedia Stereo Atskaņotāju, Radio Uzlabot GPS Navigācijas Vienības Vadītājs

Android 10.0 4+128G PX6 Par KIA Carnival Sedona-2018 Auto Multimedia Stereo Atskaņotāju, Radio Uzlabot GPS Navigācijas Vienības Vadītājs
Android 10.0 4+128G Auto DVD Multimediju atskaņotājs Derīgs KIA Carnival Sedona 2014-2018 1, Atbalsta stūre kontroles 2, Atbalsta automātisku novietošanas funkciju 3, Atbalsta sēdeklis sildīšanas funkcija 4, Atbalstu pastiprinātāju 5, Pēc instalēšanas, gaisa kondicionēšanas informācija tiks parādīta.Jūs varat arī kontrolēt to uz ekrāna.U.c. Sistēmas:Android

€367.69 €253.71
Izpārdošana Xdcradio 10.4 Collu Tesla Stila Vertikāla Ekrāna Android 10 Mitsubishi L200 Triton Auto Radio Navigācijas DVD Multimediju Atskaņotājs

Xdcradio 10.4 Collu Tesla Stila Vertikāla Ekrāna Android 10 Mitsubishi L200 Triton Auto Radio Navigācijas DVD Multimediju Atskaņotājs
Android Auto Radio Mitsubishi L200 Triton 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Atbalsta 4G LTE (Mobilo hotspoit) Jūs varat dalīties ar jūsu mobilephone hotspoit, lai saņemtu 4G LTE tīklu ātru interneta sērfošanu, jūs varat arī izmantot tiešsaistes navigācijas kartes, brīvi un vienmērīgi, Jūs varat lejupielādēt lietojumprogrammas no Playstore Android

€242.82 €201.54
Izpārdošana Vtopek 9

Vtopek 9" DSP 2 din Android 10.0 Auto Radio Multimidia Atskaņotājs Navigācija GPS Auto Stereo Chevrolet Cruze 2008. - 2012. Gadam Galvas Vienības
Aparatūras Jaunināšanu: T9 ir aprīkots ar bezmaksas dzesēšanas ventilators, kas var uzturēt stabilu darbību pat ilgstoši lietojot.Ja jums ir ventilators par citām mašīnām, lūdzu, dodieties uz veikalu Piederumu iegādei. Uz ierobežotu laiku-Priekšrocības: Bezmaksas jauninājumu, lai nodrošinātu jūs ar labāku pieredzi. Līdzjutējiem,

€149.26 €91.05
Izpārdošana IPS Android 10.0 screen Auto DVD Atskaņotājs, GPS Navi Par KIA PICANTO no RĪTA 2017-2019 Auto Radio Stereo Multimediju Atskaņotājs, Galvas Vienības

IPS Android 10.0 screen Auto DVD Atskaņotājs, GPS Navi Par KIA PICANTO no RĪTA 2017-2019 Auto Radio Stereo Multimediju Atskaņotājs, Galvas Vienības
Auto Multimedia Player KIA PICANTO no RĪTA 2017 2018 2019 GPS Radio stereo Galvenās Iezīmes: 1.Ekrāna Izšķirtspēja:1024*600 vai augstāku, Capacitive 5 Punktu Multi-Touch, ar dubultas Zonas funkciju 2.Video formāts:Atbalsta HD 1080P /4K IPS Ekrāns 3.Ekrāna Izšķirtspēja:Augsta izšķirtspēja, Capacitive 5 Punktu Multi-Touch, ar dubultas Zonas

€363.93 €254.75
Izpārdošana Tesla vertikāla ekrāna 4+64 Android 10.0 Auto Multimediju Atskaņotājs, GPS HYUNDAI Elantra 2012-2013 GPS Navi Radio stereo Galvas Vienības

Tesla vertikāla ekrāna 4+64 Android 10.0 Auto Multimediju Atskaņotājs, GPS HYUNDAI Elantra 2012-2013 GPS Navi Radio stereo Galvas Vienības
Par HYUNDAI Elantra 2012 2013 GPS Navi Radio stereo Galvas Vienības Galvenās īpašības: Video formāts:Atbalsta HD 1080P /4K IPS Ekrāns Ekrāna Izšķirtspēja:1024*600 vai augstāku, Capacitive 5 Punktu Multi-Touch, ar dubultas Zonas funkciju, Bluetooth 4.0 ar Roku-bezmaksas tālruņa zvanu Sinhronizēt kontaktu sarakstu, iebūvēta wi-fi funkcija

€872.98 €663.46
Izpārdošana Android 10.0 6+128GB For MERCEDES BENZ E W212 S212 E260 E300 HeadUnit Auto GPS Navigācija Auto Stereo Galvas vienības Multimediju Atskaņotājs

Android 10.0 6+128GB For MERCEDES BENZ E W212 S212 E260 E300 HeadUnit Auto GPS Navigācija Auto Stereo Galvas vienības Multimediju Atskaņotājs
10.25 DSP Android displejs auto GPS Navigācijas radiostereo dash multimediju Bezvadu Carplay pēc Izvēles Attiecībā Uz MERCEDES BENZ E W212 E200 E250 E260 E280 E300 2009-2016 Q: Kādas funkcijas tiks zaudēta pēc uzstādīšanas?A: Visu oriģinālo radio funkcijas strādā joprojām.Pēc uzstādīšanas, automašīna ir pievienota Android Multimediju

€459.62 €340.12
Izpārdošana Android Auto Autoradio Spēlētājs Volvo V60 S60 2011. - 2020. Gadam Automašīnas Multimediju DVD Atskaņotājs, GPS Navigācija

Android Auto Autoradio Spēlētājs Volvo V60 S60 2011. - 2020. Gadam Automašīnas Multimediju DVD Atskaņotājs, GPS Navigācija
Android Auto Autoradio Spēlētājs Volvo V60 S60 2011. - 2020. Gadam Automašīnas Multimediju DVD Atskaņotājs, GPS Navigācija, Volvo V60 S60 2011. - 2020. Gadam Lūdzu, Ņemiet vērā, : 1. mūsu produkti atbalsta visi modeļi, kas atzīmēti gadā.Neatkarīgi no tā, vai jūsu auto ir aprīkots ar automātisko vai manuālo, vai modelis ir augsts vai zems. 2. Ja

€693.76 €471.76
Izpārdošana 4 GB 2 din Auto Radio, GPS, Stereo Mercedes Sprinter W906 Benz B200 A B Class W169 W245 Viano VitoW639 Multimeida Navigācijas DSP

4 GB 2 din Auto Radio, GPS, Stereo Mercedes Sprinter W906 Benz B200 A B Class W169 W245 Viano VitoW639 Multimeida Navigācijas DSP
Tērpi: Par Mercedes/Benz/Sprinter/W906/W209/W311/W315/W318 2006-2012 Par Mercedes/Benz/B200/B150/B170/A180/A160 Par Mercedes/Benz/Viano/2006-2012 Par Mercedes/Benz/Vito/W639 2006-2012 Par Mercedes/Benz/A klase/W169 2004-2012 Par Mercedes/Benz/B-klase/2004-2012 W245 Par Volkswagen/Crafter 2006-2012 Par Volkswagen/LT3

€210.29
Izpārdošana Camecho 2 din Auto Radio Stereo Bluetooth, 7

Camecho 2 din Auto Radio Stereo Bluetooth, 7"HD MP5 Multimediju Atskaņotājs, 2DIN Autoradio Par Volkswagen Nissan Hyundai Kia Toyota, LADA
Camecho 2 din Auto Multimedia Player 7010B Audio Stereo radio 7 HD MP5 Touch Ekrāns, Ciparu Displejs, Bluetooth, USB, FM Autoradio Automašīnu Atpakaļskata Monitors ar Rezerves Kameru Podofo 2 din auto radio 7 HD Player MP5 Touch Ekrāns, Ciparu Displejs, Bluetooth, USB Multivides 2din Autoradio Auto Rezerves Monitors Visas izvēlēties ne tikai var

€33.34 €28.67
Izpārdošana Carplay Android Ekrāna GPS Navi Par Chevrolet TRAILBLAZER Holden S10 ISUZU D-MAX, Auto Radio, Stereo Multimediju Atskaņotājs, Galvas Vienības

Carplay Android Ekrāna GPS Navi Par Chevrolet TRAILBLAZER Holden S10 ISUZU D-MAX, Auto Radio, Stereo Multimediju Atskaņotājs, Galvas Vienības
Auto Multimedia Player Chevrolet TRAILBLAZER/Holden/S10/ISUZU D-MAX GPS Radio stereo Mūsu ES/RU noliktavā: Nosūtīšanas no ES noliktavas uz šīm valstīm bez pvn un ar ievedmuitas nodokli, ko DHL: Austrija/Beļģija/Bulgārija/Horvātija/čehijas Republika/Dānija/Igaunija/Francija/Somija/ Grieķija/Ungārija/ Īrija/ Itālija/Latvija/Lietuva/Luksemburga/Malta/Nīderlande/

€375.20 €262.64
Izpārdošana Tesla Stils Android 9.0 Touch screen Auto Multimedia Player jeep Grand Cherokee-2018 Audio Radio, stereo 2 din galvu vienības

Tesla Stils Android 9.0 Touch screen Auto Multimedia Player jeep Grand Cherokee-2018 Audio Radio, stereo 2 din galvu vienības
Tesla stils Android 9.0 auto Multimedia Spēlēt Derīgs jeep Grand Cherokee 2014-2018 Android Sistēma 1.Android 9.0 ar Carplay + DSP +IPS): Procesors: Six-Core 64bit PX6 Operatīvā ATMIŅA: 4 GB DDR3 ROM: 32GB 2..Android 9.0 ar Carplay + DSP +IPS): Procesors: Six-Core 64bit PX6 Operatīvā ATMIŅA: 4 GB DDR3 ROM: 64 GB, Ekrāna Izšķirtspēja:1024*768

€693.76 €520.32
Izpārdošana Auto OBD 7inch Android 10 OctaCore 4G 64G Universālā 2Din ne dvd Auto Audio Stereo, GPS Navigācija, Radio Komplekti Auto Multimediju atskaņotājs

Auto OBD 7inch Android 10 OctaCore 4G 64G Universālā 2Din ne dvd Auto Audio Stereo, GPS Navigācija, Radio Komplekti Auto Multimediju atskaņotājs
Saite šādi ir, lai jūs varētu nopirkt aksesuāri & atpakaļskata kamera ar stereo kopā , paldies par jūsu atbalstu Piederumi: Par Atpakaļskata Kamera šādi: stereo nāk ar piederumiem, kā attēlā piederumi rāda, ja jums ir vajadzīgi citi vadu kabeli vai aksesuāri, instalēšanu ,tad jums ir jāpērk atsevišķi. Ja mēs to nosūtām no Ķīnas

€317.40 €158.70
Izpārdošana Auto Multimedia Player 2 Din Android10 Par Chevrolet GMC Hummer Yukon Denali Acadia Buick Piepilsētas Tahoe Express Auto GPS navigati

Auto Multimedia Player 2 Din Android10 Par Chevrolet GMC Hummer Yukon Denali Acadia Buick Piepilsētas Tahoe Express Auto GPS navigati
Aotsr Android 10.0 Auto DVD atskaņotājs, GPS Navigācijas Headunit auto media player, Auto multimedia Piemērots Opel Vauxhall Holden Zīmotnes 2008 2009 2010 2011 2012 2013 CD300 CD400 Android Sistēma 1.Android 10.0 RAM: 2GB DDR3 ROM: 16GB px3 2.Android 10.0 operatīvā ATMIŅA: 4GB DDR3 ROM: 32GB px5 3.Android 10.0 operatīvā ATMIŅA: 4GB

€342.54
Izpārdošana 4+64G Android 9.1 Auto Nav DVD Atskaņotājs, GPS Navigācijas Mitsubishi OUTLANDER-2019 Radio Stereo Multivides IPS 9 Collu DSP

4+64G Android 9.1 Auto Nav DVD Atskaņotājs, GPS Navigācijas Mitsubishi OUTLANDER-2019 Radio Stereo Multivides IPS 9 Collu DSP
10.2 collu Android 9.1 8 kodolu CPU Auto DVD Atskaņotājs, GPS navigācija, radio, magnetofons Par Mitsubishi OUTLANDER 2014-2019 Kāpēc izvēlēties mūs? 1.Tīrs Android OS 9.1 2. OPERATĪVĀ ATMIŅA: 4 GB DDR3 3. ROM: 64GB 4. 8-core 5.Bulid in DSP ,izveidot brīnišķīgu skaņu 6.IPS ekrāns Funkcijas: 1. Atbalsta 1080P HD+Atbalsts Lossless mūzika 2. Iebūvēts

€327.80 €262.24
Izpārdošana 64GB Android9 Tesla Auto GPS multivides Toyota Land Cruiser 120 Prado 2002-2009 auto stereo radio, magnetofons DVD galvas vienības

64GB Android9 Tesla Auto GPS multivides Toyota Land Cruiser 120 Prado 2002-2009 auto stereo radio, magnetofons DVD galvas vienības
Android Sistēma 1.Android 7.1: Procesors: Četru Kodolu 64 bitu PX3 RAM: 2GB DDR3 ROM: 32GB 2.Android 9.0 ar Carplay + DSP +IPS): Procesors: Six-Core 64bit PX6 Operatīvā ATMIŅA: 4 GB DDR3 ROM: 32/64 GB, Ekrāna Izšķirtspēja:1920*1020 vai augstāk, Capacitive 5 Punktu Multi-Touch, ar dubultas Zonas funkciju Bluetooth 5.0 Roku-bezmaksas tālruņa zvanu Sinhronizēt

€649.64 €519.71